NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Încă o bucățică din drumul de mare viteză Pașcani – Ploiești are proiectant

 

Compania Consitrans a fost desemnată câștigătoarea licitației „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Focșani – Bacău” cu o ofertă de circa 20 de milioane de lei.

  

 

Tronsonul de circa 110 km face parte din drumul de mare viteză spre Moldova pe relația Sud-Nord, pe ruta Ploiești – Pașcani. Compania de Autostrăzi anunță și că pentru celelalte 3 tronsoane, respectiv Ploiești – Buzău, Buzău – Focșani și Bacău – Pașcani, nu au fost depuse contestații în termenul legal după anunțarea câștigătorilor. Licitațiile pentru cele patru tronsoane au fost demarate în noiembrie 2016.

Legătura de mare viteză între Muntenia și Moldova pe ruta Ploiești- Pașcani ar urma să aibă o lungime estimată de 329 de km, iar soluția finală – drum expres sau autostradă – va fi adoptată în cadrul pregătirii documentației – SF și proiect tehnic.

Întreg proiectul este impărțit în patru tronsoane:

Ploiești – Buzău – 65 de km

Buzău – Focșani – 72 km

Focșani – Bacău – 110 km

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

Șefii Primăriei Pașcani, impasibili la tragedii. Actualitatea Tv propune inventarierea rețelelor de gaze. Iată poziția executivului pe acest subiect!

Marius Parteni

Important pentru chiriașii ANL! Ce modificări s-au făcut la contracte

Ema Roman

Ședință extraordinară de Consiliu Local Pașcani, 24 martie (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site