NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Inaugurarea heliportului din curtea Spitalului Municipal de Urgență amânată. Constructorul nu a terminat la timp lucrarea

Lucrările la heliportul din incinta Spitalului Municipal de Urgență Pașcani nu au fost finalizate la timp. Conform contractului, astăzi 1 septembrie, firma ICCO din Brașov trebuia să predea lucrarea pentru a se face recepția.

Însă, muncitorii firmei respective au întârziat, iar inaugurarea heliportului se va face cel mai probabil peste două săptămâni.  La Pașcani a fost invitat să participe și vicepremierul României Liviu Dragnea.

Conducerea unității medicale spune că va penaliza constructorul conform contractului. Firma din Brașov mai are de finalizat șanțurile de scurgere din jurul pistei de aterizare cât și ultimele retușuri la culoarul de transfer din Compartimentul de Primiri Urgențe și pistă. 

Advertisements
  

Menționăm că, valoarea proiectului este de 600.000 lei și este un contract de atribuire de serviciu, bani suportați din bugetul Primăriei Municipiului Pașcani și Consiliul Județean Iași, fiecare contribuind cu jumătate din sumă. Heliportul se întinde pe o suprafață de 2.400 metri pătrați de teren situat în spatele Spitalului.

Advertisements

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Iluminatul public stradal, o altă problemă a Pașcaniului. Vezi orarul și cui te poți adresa dacă nu ai lumină noaptea pe stradă

Răzvan Grecu

Ministerul Mediului vrea să interzică centralele de apartament în blocurile care se construiesc acum

Redacția

Un consilier critică administrația locală pentru lipsa măsurilor împotriva caniculei

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site