NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consultantul ApaVital s-a întâlnit cu președinții de Asociații de Proprietari: convențiile individuale nu anulează debranșările colective!

Astăzi a avut loc la Primăria Municipiului Pașcani o întâlnire între Asociațiile de Proprietari și consultantul ApaVital, pe problema convențiilor individuale. Gheorghe Vlasie a solicitat celor 8 președinți de Asociații de Proprietari prezenți să-și expună punctul de vedere față de convențiile individuale astfel încât cele mai pertinente opinii să se regăsească în documentația supusă aprobării Consiliului Local.

 

Discuțiile s-au împotmolit în momentul în care s-a ajuns la cel mai fierbinte subiect și anume debranșările colective. Consultantul ApaVital a recunoscut că semnarea unei convenții individuale nu garantează stoparea debranșărilor colective.

Mai exact, cei care nu vor avea asociații de proprietari vor fi debranșați după regulile actuale. Nici cei care se organizează în Asociații de Proprietari nu au o soartă mai bună. Vlasie a explicat că în metodologia propusă, dar și în lege se stipulează că operatorul poate cesiona datoriile și acționa mai apoi individual în judecată datornicii, însă că acest lucru nu este obligatoriu.

La finalul acestei luni pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local se va afla și metodologia convențiilor individuale după care ApaVital ar urma să factureze către populație.

loading...
Advertisements

Related posts

Planurile de iarnă ale executivului: Patinoar natural, luciul de apă de la Peștișorul și Ștrandul Municipal scoase la licitație

Marius Parteni

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Primarul Pașcaniului minte cu nerușinare cetățenii, la adăpostul celor 10 milioane euro din conturi. Iată despre ce este vorba!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site