RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ilie Năstase, pensia specială de militar și comparația cu Simona Halep: „Nu m-a depășit niciodată pe mine”

Ilie Năstase devenea primul numărul 1 în clasamentul ATP pe 23 august 1973, iar la 50 de ani distanță vorbește despre „pensia specială” de militar pe care o primește și despre situația Simonei Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj.

Ilie Nastase si Simona HalepFoto: Ella Ling/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ilie Năstase are o pensie de militar de 1.435 de lei pe lună

  

Năstase deține funcția de general-maior în retragere în Ministerul Apărării, dar spune că statul nu l-a răsplătit când a devenit lider mondial și primește acum o „pensie specială”.

„Nu am fost răsplătit, nu am primit nici măcar felicitări. Eu am fost răsplătit cu o pensie de militar de 1.435 de lei pe lună. Asta este răsplata pe care eu o primesc in fiecare lună.

Dar să ştiţi că nu mă aşteptam să mă răsplătească cu nimic, dar dacă tot dau la alţii, şi dau serios pensiile astea speciale…

L-am auzit pe unul care spunea că eu am pensie specială… Dacă a mea este pensie specială, alea cu adevărat speciale cum dracu’ sunt, cât or primi ăia?” – Ilie Năstase, într-un interviu pentru Agerpres.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Imagini cu viitorul Porsche Taycan facelift

Redacția

​Business report ​Polițiști acuzați că luau pizza și porții de mâncare de la curierii din trafic. Afectat de praf și oboseală, Dorneanu a încasat sporuri de 250.000 lei. “Am dreptul să-mi curm suferința”. Megaproiectul Sectorul 0 Mogoșoaia

Redacția

Polonia a primit 5,15 milioane de refugiați ucraineni de la începutul războiului declanșat de Rusia

Redacția
Încarcă...