NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

IAŞI: Se montează ornamentele pentru Sărbătorile de iarnă

Primăria se pregăteşte deja de Sărbătorile de iarnă. Faţă de anii precedenţi, municipalitatea a început, încă de săptămâna trecută, să pună ornamente specifice perioadei în diverse zone ale oraşului.

 

Municipalitatea a încheiat un contract cu o firmă din Timiş (Elba Com SRL), încă din luna mai, pentru achiziţia şi montajul echipamentelor. Contractul are o valoare de 160.590 lei, respectiv aproape jumătate din estimările iniţiale ale Primăriei. De menţionat că la licitaţie au participat alte cinci firme. Acest contract rezolvă doar parţial sistemul de iluminat ornamental prin amplasarea a 60 de traversări cu lumină albă pe bd. Carol I şi a 60 de figuri cu lumină albă pe pasajul şi bulevardul Alexandru cel Bun.

  

Pentru Sărbătorile de iarnă din acest an, Primăria va aloca o sumă de 600.000 lei, iar programul va cuprinde manifestări ştiinţifice, culturale, artistice, sportive, de divertismenet, târguri tradiţionale, acţiuni caritabile pentru familii şi persoane în dificultate, un festival de promovare a datinilor şi obiceiurilor româneşti, Revelionul în stradă şi un foc de artificii la trecerea între ani. Din aceeaşi sumă vor fi finanţate şi manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, precum şi cele din 24 ianuarie 2018 pentru aniversarea a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Andrei Rîznic prezintă documente în scandalul ANL:„Nu am avut niciodată în proprietate acel apartament! Declarația notarială atestă situația de fapt!”

Răzvan Grecu

Răzvan Grecu: „Nu plătiți apa care trebuia facturată în perioada iulie-decembrie 2014. Este un cadou de la Moș Nicolae”

Marius Parteni

Apele Române au început decolmatarea pârâului Gâștești, dar unii cetățeni nu permit accesul utilajelor

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site