NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Imagini dezolante în Parcul Peștișorul, după acțiunea de curățare a bazinului (FOTO)

  

Lacul Peștișorul este din nou umplut cu apă de autoritățile din Pașcani. Din păcate acțiunea de curățare a bazinului nu este nici pe departe una de igienizare așa cum era ea anunțată.

Imaginile surprinse astăzi de reporterii Actualitatea TV, arată cum anume s-au făcut aceste lucrări. Pe fundul lacului încă sunt cantități importante de pământ care nu au fost îndepărtate. Nici de pe pereți nu a fost îndepărtătă în totalitate vegetația uscată.

Cu toate acestea de ieri a fost redeschis robinetul cu apă.„Zilele acestea, colegii mei de la Gospodărie Comunală au început să dea drumul la apă în Lacul Peștișorul, asta după ce au cărat timp de câteva săptămâni ceea ce a rezultat după curățarea fondului lacului Peștișorul. Sperăm ca într-un timp util să se umple bazinul cu apă, probabil va dura o lună, două de zile până se va umple bazinul pentru că nu avem un debit mare de apă”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primăria Pașcani.

Pentru anul viitor administrația locală intenționează să populeze luciul de apă cu pești.„Avem în plan să populăm cu pește Lacul Peștișorul anul viitor. Vom vedea cum vom reuși să facem acest lucru, cel mai probabil va trebui să facem o achiziție și vom încerca să facem formele legale, asta în funcție și de ceea ce vor decide cei în procesul de modernizare a lacului peștișorul din acest punct de vedere”, a spus Cristian Menegon.

Reamintim faptul că nu este pentru prima dată când s-a încercat curățarea lacului, dar niciodată acțiunea nu a avut o finalizare așteptată.

Advertisements

Related posts

Cod galben de ninsori si vant, in toata tara, pana vineri. Vezi prognoza meteo

Redacția

Conferință de presă Primăria Pașcani, 4 februarie (VIDEO)

Redacția

Cererile pentru CI, paşaport şi permis, disponibile online. Anunţul ministrului de Interne

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site