NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Haos la Buzău: O hotărâre CJSU privind trecerea școlilor în online a fost anulată câteva zeci de minute mai târziu/ Erau vizate localitățile cu rata de infectare mai mare de 7,5 la mie

Hotărârea privind trecerea în online a tuturor unităţilor de învăţământ din judeţul Buzău care sunt situate în localităţi cu rata de infectare mai mare de 7,5 la mie a fost abrogată, luni seară, la câteva zeci de minute de la aprobare.

Potrivit inspectorului general al ISJ Buzău, Ionel Meiroşu, marţi toţi copiii vor merge fizic la şcoală, chiar dacă provin din localităţi unde rata de infectare cu coronavirus depăşeşte 7,5 cazuri la mia de locuitori.

Precizările vin în contextul în care, luni seară, CJSU Buzău s-a întrunit şi a decis, la propunerea DSP Buzău, ca şcolile din localităţile cu rate de infectare de peste 7,5 să treacă în online de marţi. Într-o astfel de situaţie erau municipiul Buzău, dar şi 15 comune din judeţ.

La câteva zeci de minute, hotărârea a fost abrogată, şeful ISJ Buzău, Ionel Meiroşu anunţând că marţi toţi copiii vor merge la cursuri, fizic. Excepţie vor face doar cei din şcolile în care consiliile de administraţie au cerut Inspectoratului Şcolar trecerea ore

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Opt localităţi nu au energie electrică din cauza furtunii de joi seara

Redacția

Ministerul Educației: peste 1.000 de copii confirmați pozitiv cu Covid în prima săptămână de școală

Redacția

Un mal de pământ s-a surpat peste un muncitor. Bărbatul a fost îngropat cu totul și nu a mai putut fi salvat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site