RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Apple a lansat luni două modele noi de MacBook Pro şi o nouă generaţie de căşti wireless AirPods

Apple a lansat luni două modele noi de MacBook Pro, dotate cu procesoare noi Apple Silicon, o nouă generaţie de căşti wireless AirPods şi un serviciu de muzică pe bază de abonament cu 5 dolari pe lună, transmite News.ro.

Noile laptopuri MacBook Pro, cu ecrane de 14 inchi şi 16 inchi, dispun de procesoare noi. Compania a eliminat de pe aceste modele funcţia „Touch Bar”, criticată de fanii Apple, şi a reintrodus mai mulţi conectori, inclusiv conectorul „MagSafe”, care dispăruse în ultimii ani, nemulţumindu-i pe unii utilizatori.

Preţul modelului de 14 inchi porneşte de la 1.999 de dolari, iar cel al modelului de 16 inchi de la 2.499 de dolari. Ambele computere vor intra la vânzare săptămâna viitoare, potrivit Apple.

Noile procesoare ale Apple se numesc M1 Pro şi M1 Max şi au performanţe mai bune decât procesoarele M1 anterioare ale Apple, dar folosesc mai puţin energie decât procesoarele concurente produse de Intel şi Advanced Micro Devices.

  

Directorul pentru procesoare al Apple, Johny Srouji, a spus că M1 Max foloseşte cu p

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Şeful consilierilor generali ai PSD susţine ca i-a cerut liderului sindicatului STB reluarea activităţii

Redacția

Reluarea legăturilor aeriene între Rusia şi Georgia, criticată de Ucraina: Lumea este pe cale să izoleze Rusia pentru a o forţa să înceteze războiul, însă Georgia primeşte companiile ariene ruse şi le trimite pe ale sale la Moscova

Redacția

Șeful Facebook, Mark Zuckerberg, operat după o accidentare la un antrenament de arte marțiale

Redacția
Încarcă...