RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Florin Cîțu, interviu în premieră la Antena 3: Un guvern căzut printr-o moțiune de cenzură nu mai poate da OUG și îi vom lăsa pe români cu facturi mari în iarna. Asta vor?

”Deja se vede o coaliție toxică între USR PLUS, PSD și AUR. Un guvern căzut printr-o moțiune de cenzură nu mai poate da OUG și îi vom lăsa pe români cu facturi mari în iarna. Asta vor? Interesul românilor trebuie să primeze acum”, a declarat miercuri premierul Florin Cîțu în primul interviu acordat Antenei 3 de când este premier.

”Trebuie oprită, trebuie retrasă această moțiune până vom avea o decizie a CCR”, a adăugat premierul.

”Dacă colegii de la USR nominalizau un alt ministru, ieșeam din criză”, a mai spus Cîțu.

”Nu știu care sunt motivele reale (ale crizei – n.red.).  Dar eu am dialogat de fiecare dată când a fost o problemă”, a adăugat premierul.

  

Legat de deprecierea leului, el a spus că ”moneda națională e printre cele mai stabile din regiune. E greu să spui care sunt influențele asupra cursului. Am discutat și cu investitorii și agențiile rating, i-am asigurat că România e guvernată și vom face de reforme”.

”Soluțiile pentru scăderea facturilor nu pot fi implementate dacă guvernul cade și nu poate da ordonanțe de urgență. Cine accelerează moțiunea de urgență fără a a

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

​Ce au în comun gătitul și cultura organizațională? Care sunt prioritățile de HR în 2024?

Redacția

LIVE Ziua 365 de război. Putin anunță prima desfășurare din acest an a rachetelor Sarmat, capabile să transporte mai multe focoase nucleare/ Banii americani pentru Ucraina, în pericol? Republicanii anunță un audit masiv al ajutorului pentru Kiev

Redacția

Suceava își vindecă rănile, judeţul este pe locul 5 în ţară la numărul de cazuri noi de Covid-19

Redacția
Încarcă...