RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

5 sfaturi pentru cumpărarea unei saltele noi

O saltea nouă este o achiziție importantă și merită câteva gânduri în prealabil. O saltea de pat de calitate este destul de scumpă și joacă, de asemenea, un rol foarte important în viața dvs., nu numai în timpul nopții de somn, ci chiar și în timp ce sunteți treaz.

La urma urmei, o saltea confortabilă promovează un somn bun, care, la rândul său, vă ajută să funcționați mai bine în timpul zilei. Deci, dacă sunteți în căutarea unei saltele noi, vă ajută să fiți înarmați cu cunoștințele de care aveți nevoie, înainte de a vă îndrepta către magazinul local de saltele sau de a cumpăra online.

Fiți conștient de dimensiunile disponibile

Nu trebuie neapărat să cumpărați o saltea de aceeași dimensiune ca cea veche. Poate că ați cumpărat un pat cu lățime de 180 cm când toată familia s-a îngrămădit în pat pentru desene animate și distracție de duminică dimineață sau ați împărțit patul cu câinele dvs. Dar acum, copiii sunt mai mari și noul dvs. câine este unul de talie mică.

Puteți câștiga destul de mult spațiu în dormitor și puteți economisi bani prin reducerea dimensiunii saltelei sau a patului. Sau poate vă mutați împreună și este timpul pentru ceva mai mare decât o saltea de pat de o singură persoană.

  

Gândiți-vă la stilul dvs. de viață actual, înainte de a ieși la cumpărături. Desigur, schimbarea dimensiunii saltelei înseamnă că veți avea nevoie de un cadru de pat nou sau cel puțin o nouă tăblie. Acest lucru vă poate oferi o oportunitate extraordinară pentru renovarea dormitorului.

Încercați înainte de a cumpăra

Da, este ciudat, dar da, trebuie să vă întindeți și să încercați salteaua înainte de a cumpăra una. Nu există înlocuitor pentru acest pas, așa că întindeți-vă complet, înfășurați-vă în poziția preferată de dormit, rotiți-vă dintr-o parte în alta, așezați-vă ca și cum ați citi în pat și așezați-vă pe marginea saltelei pentru a îi simți fermitatea. Și dacă împărțiți patul cu un partener, trebuie să încerce și el, de preferință amândoi în același timp. În mod ideal, ar trebui să petreceți cel puțin zece sau mai multe minute încercând fiecare saltea pe care o luați în considerare.

Dacă intenționați să cumpărați o saltea online, ar trebui să mergeți totuși la un magazin și să încercați modelul pe care îl aveți în vedere.

Întrebați despre returnări și perioade de încercare

Chiar dacă ați încercat salteaua în magazin, adevăratul test vine după o noapte întreagă – sau săptămână sau lună – petrecută dormind pe ea. De aceea, majoritatea magazinelor de saltele oferă o perioadă de „încercare de confort”, de obicei, în jur de 30 de zile. Aceasta este o fereastră în care puteți returna salteaua dacă nu ajunge să fie la fel de confortabilă pe cât ați fi sperat. Rețineți: dacă exercitați această opțiune, multe magazine percep o taxă. Cu toate acestea, o perioadă de încercare este crucială, mai ales dacă cumpărați salteaua online.

Cât de fermă vă place?

Industria saltelelor nu are o măsurare standardizată a fermității saltelei. Aceasta înseamnă că modelul ferm unui producător ar putea fi modelul extra ferm al unui alt producător. Așadar, folosiți acești termeni descriptivi ca un ghid, nu ca un absolut. Acesta este un alt motiv pentru care este atât de important să încercați de fapt o saltea, înainte de a cumpăra.

Dar cumpărăturile online?

Ar putea părea riscant să cumpărați o saltea online, dar devine o opțiune din ce în ce mai populară. Există o mulțime de motive pentru acest lucru: nu este nevoie să aveți de-a face cu un agent de vânzări care să pună presiune pe dvs., o gamă largă de opțiuni, acces la mărci de lux și prețuri mai bune, pentru a numi doar câteva.

Cu toate acestea, există, de asemenea, fără îndoială, unele dezavantaje: nu puteți încerca salteaua înainte de a o cumpăra (cu excepția cazului în care ați reușit să încercați același model într-un magazin înainte de a cumpăra online), returnările sunt o bătaie de cap, va trebui să aruncați singură salteaua veche, fără asistență de la vânzător și fără șanse de a negocia prețul.

Prin urmare, dacă doriți să cumpărați online, trebuie să vă faceți cercetările, să alegeți un site de încredere și să vă asigurați că politica de returnare este impecabilă.

Related posts

Ungaria îl propune pe Erdogan la Premiul Nobel pentru Pace, pentru medierea în cazul războiului din Ucraina/ Zelenski și Stoltenberg, alte propuneri pentru nominalizare în 2023

Redacția

Joe Biden: Unii republicani au o ideologie asemănătoare ”semifascismului” / „Nu mai este Partidul Republican pe care îl cunoşteau părinţii noştri. Este altceva”

Redacția

Wizz Air anunță ce zboruri rămân suspendate și cum vor fi despăgubiți pasagerii

Redacția
Încarcă...