RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Firea insistă cu susținerea ei pentru Primăria Capitalei. Atac virulent la adresa PNL

Liderul PSD Bucureşti, senatoarea Gabriela Firea a susținut, duminică, că are sprijinul femeilor social-democrate din București pentru candidatura sa la Primăria Capitalei, și a lansat un atac la adresa PNL, subliniind că liberalii au dus o „politică dezastruoasă” în București.

Gabriela Firea s-a întâlnit cu femeile social-democrate din București Foto: Facebook

Gabriela Firea s-a întâlnit cu femeile social-democrate din București Foto: Facebook

„Sunt onorată să am sprijinul doamnelor social-democrate din București pentru candidatura la misiunea complexă de a fi primarul general al Capitalei! Am primit cu mare responsabilitate mandatul pe care toate organizațiile femeilor social-democrate din București mi l-au dat! În ședințe interne, fiecare dintre cele șase organizații OFSD de sector și organizația OFSD București au votat, în unanimitate, susținerea candidaturii mele. Mă înclin în fața doamnelor care sunt social-democrate de foarte mulți ani, unele fiind membre ale Partidului Social Democrat de peste 30 de ani. Așadar, femei cu multă experiență politică și adevărate activiste de partid”, a scris senatoarea Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. 

  

Președinta PSD București a afirmat că o „onorează susținerea organizațiilor PSD din toate sectoarele Capitalei” mulțumindu-le „pentru încredere, membrilor consiliilor politice și președinților celor șase sectoare”.

„Rămân determinată să muncesc,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Zelenski: Severodonețk și Lisichansk sunt „orașe moarte”

Redacția

Cutremur de 4,1 grade produs în județul Vaslui / Seismul a fost resimțit în mai multe zone din Moldova

Redacția

Guvernul deschide, din nou, robinetul cu bani pentru autoritățile locale și instituțiile de cultură din teritoriu

Redacția
Încarcă...