RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

150 de copii din Rădăuți îi spun “mamă”. Fostă gimnastă de performanţă, Maica Ecaterina şi-a dedicat viaţa micuţilor abandonaţi de lume şi de soartă

Peste 150 de copii din Rădăuţi spun mamă unei singure femei, Maica Ecaterina. Fostă gimnastă de performanţă, economist de profesie şi un om care si-a dedicat toată viaţa lui Dumnezeu şi copiilor altora. Sunt copii care provin din familii cu probleme, abandonaţi şi chiar abuzaţi. Mănăstirea a fost salvarea lor. Unii fac muzică, alţii matematică, unii sunt campioni la karate sau joacă în piese de teatru. Sprijiniţi de femeia cu chip de înger şi inimă cât pentru 150 de mame.

Maică Ecaterina: Pentru unul sunt mamă, pentru unul sunt soră, pentru unul sunt prietenă, mă transform în ce vor ei să fiu, ca să pot să le fiu de folos. Sunt un pion prin care Dumnezeu vrea să facă ceva pe pământ.

Ea este Maică Ecaterina. Omul ales de Dumnezeu să facă miracole pe pământ. Suntem la Rădăuţi. La Așezământul Sfântul Leontie. Câteva case cu acoperiș roșu și cu o biserică în mijloc înseamnă acasă pentru ea și pentru copiii ei abandonați de lume și de soarta.

Rareş: Abandonat de mic de mamă, căci tată nu a vrut să mă recunoască, crescut de bunici, părinţii mamei mele. Şi acolo au fost probleme, bătăi. alcool, deci am avut o copilărie brăzdată cu de toate.

  

Sebastian: Ţîn minte că plângeam într-una când am venit aici, nu ştiam de ce am ajuns aici, dar pe parcurs mi-am dat seama.

Copiii pentru care braţele Maicii Ecaterina au fost salvare
Unele poveşti sunt greu de spus până la capăt. Şi poate că aşa vor rămâne mereu. Nespuse. Sunt prea dureroase. Aici sunt copii care au fost puși la cerșit, care au fost abuzați. Cel mai mic are 7 ani, cel mai mare, 25. Copiii nimănui pentru care braţele Maicii Ecaterina au fost salvare şi alinare.

Maică Ecaterina: Noi ne îmbrăţisăm foarte mult, plângem împreună, râdem împreună, stau permanent în mijlocul lor. Cred că Dumnezeu m-a pregătit pentru asta înainte de a crede eu că sunt pregătită să fac asta.https://stiriromania.ro/150-de-copii-ii-spun-mama-fosta-gimnasta-de-performanta-maica-ecaterina-si-a-dedicat-viata-micutilor-abandonati-de-lume-si-de-soarta/?fbclid=IwAR0tuIzeCB9wIndk_Y6YYO5naZvcNhZyKU9kPJG5TOSasQIGlaGVYF_-iUE

Related posts

Cupoanele gratuite de călătorie cu trenul pe 2013, valabile până pe 31 ianuarie 2014

Redacția

Deținut adus special din penitenciar pentru o reconstituire (FOTO)

Răzvan Grecu

Statistici îngrijorătoare pe primele 6 luni ale anului. Puține căsătorii, multe decese

Răzvan Grecu
Încarcă...