RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Femeie de 33 de ani din Heci moartă în condiții suspecte. Familia a mai pierdut acum câțiva ani un copil, care a fost înjunghiat

Moarte suspectă în satul Heci, comuna Lespezi.

Mariana Istrate în vârstă de 33 de ani a fost găsită decedată în această dimineață. Concubinul său, Vasile Miron, economist la Spitalul Municipal Pașcani, a sunat la 112, însă medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Bărbatul a povestit că aseară când s-a întors acasă, a găsit-o pe femeie beată, s-au luat la ceartă și i-a tras două palme. Vasile Miron a ieșit apoi din casă și s-a dus la un magazin aflat în zonă. Când s-a întors a văzut că Mariana este întinsă în pat, a crezut că doarme, iar el s-a culcat în altă cameră. Dimineață, văzând că femeia nu dă nici un semn s-a dus la ea, a văzut că nu se mișcă și a sunat la ambulanță. Polițiștii sunt acum la fața locului și fac cercetări, iar cadavrul va fi transportat la IML Iași pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morți.

Conform tatălui femeii, Petrică Istrate, certurile între fiica sa Mariana și concubin erau dese. Femeia a fost bătută în repetate rânduri de Vasile Miron, iar de câteva ori a fost și internată în spital, dar de fiecare dată se împăcau.

  

Familia Istrate parcă este urmărită de un blestem. Tragedia de astăzi nu este singulară. În 2007 Petrică Istrate a mai pierdut un copil, Mihai Istrate care avea 23 de ani. Tânărul, împreună cu un prieten au mers la un bar din localitate unde au băut, însă pe fondul consumului de alcool și a unor divergnțe s-au luat la ceartă.

Liviu Murariu, agresorul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Istrate. Acesta din urmă, cu ultimele puteri, s-a ridicat și s-a îndreptat către locuința sa. După nici 200 de metri, din cauza hemoragiei a căzut, fiind găsit mort a doua zi de către unchiul său. În urma cercetărilor s-a constatat că tânărul prezenta o plagă înjunghiată la nivelul coapsei stângi.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pepeni confiscați în târgul din Hălăucești. Țigări de contrabandă la Lespezi

Marius Parteni

Pășcănean strivit de instanţele din două ţări. Totul i se trage de la fiola Poliţiei Rutiere

Redacția

Casă din zona Aerodrom prădată de hoți! Au sustras bani și bijuterii!

Marius Parteni
Încarcă...