RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

FCSB și CFR Cluj s-au calificat în grupele Europa Conference League. Craiova a fost și ea aproape, dar a pierdut la penalty-uri

FCSB și CFR Cluj s-au calificat joi în grupele Europa Conference League la fotbal, surpriza venind din Norvegia, unde FCSB a reușit să învingă pe ultima sută de metri, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Viking Stavanger, după ce vicecampioana României pierduse în tur acasă cu 2-1.

La rândul său, CFR Cluj s-a calificat dramatic în grupele Europa Conference League, după ce a învins formaţia slovenă NK Maribor cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului.

În schimb, Universitatea Craiova a fost ghinionistă în Israel, unde a făcut 1-1 după timpul regulamentar de joc și a ratat calificarea în urma loviturilor de departajare. Oltenii au fost învinși de formaţia israeliană Hapoel Beer-Sheva cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 0-0), la finalul prelungirilor, joi seara, pe Toto Turner Stadium din Beer-Sheva, în manşa secundă a play-off-ului.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc vineri, de la ora 15:30 (ora României).

  

FCSB, calificare în ultimul minut al meciului

Roș-albaștrii lui Nicolae Dică au început în forță returul cu Viking. Malcom Edjouma a deschis scorul în minutul 3,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CSM Pașcani se deplasează în această etapă la Roman

Răzvan Grecu

Liceul „Miron Costin”: Echipa de baschet calificată în semifinala de la Iași, din cadrul ONSS

Redacția

Turneul “Remember Old Boys” ASA Explorări – memorialul Florin Casian Kempes. Iată participanții și câștigătorii!

Marius Parteni
Încarcă...