NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Novak Djokovic a anunțat că nu va juca la US Open pentru că nu este vaccinat anti-COVID

Sârbul Novak Djokovic, fost lider mondial al tenisului masculin, a declarat joi că nu va putea veni la New York pentru a concura la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, care începe săptămâna viitoare, informează Reuters. Normele sanitare impuse în SUA interzic în continuare intrarea lui Djokovic pe teritoriul american, în condițiile în care fostul lider ATP este nevaccinat anti-COVID.

“Din păcate, nu voi putea veni la NY de data aceasta pentru US Open”, a scris pe Twitter Djokovic, care nu este vaccinat împotriva Covid-19.

“Le urez succes celorlalţi jucători! Voi rămâne în formă şi cu o stare de spirit pozitivă şi voi aştepta o oportunitate de a concura din nou”, a adăugat el, potrivit Agerpres.

US Open a prezentat luni afişul turneului, iar Djokovic nu figura pe el. Atunci, cu o săptămână înainte de startul competiţiei, jucătorul sârb continua să se antreneze pe suprafaţă dură la Belgrad în aşteptarea unei veşti bune, sperând în relaxarea măsurilor sanitare din Statele Unite, care i-ar fi permis să se deplaseze la New York în ciuda faptului că nu este vaccinat împotriva Covid-19.

Advertisements
Advertisements
  

Săptămâna trecută, aproape 12.000 de persoane au semnat o petiţie online care solicita Federaţiei americane de tenis (USTA) să colaboreze cu guvernul federal pentru a-i permite lui Novak Djokovic să joace la US Open,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Politehnica Iasi si CSM Pascani si-au adjudecat titlul in CN de Rugby 7 feminin

Redacția

Patinatoarea Kamila Valieva se apără și susține că a luat din greșeală un medicament de inimă al bunicului

Redacția

CTP, după finala de la Melbourne: Simona are încă sete de victorie. A contat și că Darren a venit din prietenie să o vadă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site