NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sportivii de la Long Ho Pașcani- 10 medalii la Campionatul Național de Qwan Ki Do-juniori și seniori

Sportivii Clubului Long Ho Pașcani s-au făcut din nou remarcați într-o competiție națională! În perioada 8-9 mai s-a desfășurat Campionatul Național de Qwan Ki Do-juniori și seniori. Din cauza situației epidemiologice, concursul s-a desfășurat on-line. La eveniment au participat 28 de cluburi cu 282 de sportivi.

Sportivii de la Long Ho Pașcani au obținut zece medalii: patru de aur, două de argint și patru de bronz. Tinerii  şi-au demonstrat măiestria într-o întrecere desfăşurată on-line, care a fost urmărită şi notată de o comisie de arbitri.

Locul I: Maria Grigoraș, Daniela Cosma, Miruna Grigoraș și David Pandel.

Locul al II-lea : Violeta Flocea și Diana Aghiorghiesei

  

Locul al III-lea : Theea Sîrbu, Corneliu Miron, Mihai Ionescu și Luminița Sîrbu

Clubul Long Ho Pașcani are o listă lungă de medalii obținute de-a lungul anilor în competiții naționale și internaționale. Președintele Clubului Long Ho Pașcani este avocatul Adrian Zămosteanu.

Clubul Long-Ho (Dragon-Tigru) din Paşcani s-a constituit în 1985, iar de-a lungul timpului sportivii care practică Qwan Ki Do, au reușit să adauge în palmaresul lor numeroase medalii, câștigate atât în în România cât și în celelalte țări europene.

Advertisements

Related posts

Sportivi de la Long Ho Pașcani, pe podium, la Campionatul Național de QWAN KI DO, pentru copii (FOTO)

Oana Cordoneanu

Trei ani de așteptare pentru amenajarea unei piste de alergat din tartan, pe stadionul municipal. O nouă promisiune din partea Primăriei

Oana Cordoneanu

Fotbalul, o șansă pentru refugiații africani ajunși în Europa. Povestea lui Paul Asema Yongo: „A fost cumplit pentru mine”

Redacția
Încarcă...