RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CFR Cluj, eliminată rușinos din cursa pentru Champions League. Nu a fost capabilă să câștige nici măcar la loviturile de la 11 metri

CFR Cluj a fost eliminată de formaţia armeană Piunik Erevan din preliminariile Ligii Campionilor la fotbal, fiind învinsă cu 4-3 la loviturile de departajare, miercuri seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, după ce scorul a fost egal, atât după cele 90 de minute regulamentare (1-1), cât şi după prelungiri (2-2), în manşa secundă a primului tur preliminar.

După 0-0 la Erevan, campioana României a deschis scorul rapid prin Bismarck Adjei-Boateng (6), dar a fost egalată în ultimele minute ale timpului regulamentar, prin Zoran Gajic (89). Claudiu Petrila a adus formaţia din Gruia în avantaj în prelungiri (94), dar din nou defensiva echipei antrenate de Dan Petrescu a cedat, acelaşi Gajic (119) trimiţând meciul la loviturile de departajare. Petrila şi Camora au ratat şi Piunik s-a calificat în turul secund preliminar.

CFR a început în forţă şi a avut o ocazie bună prin Păun (2), dar Iurcenko a respins şutul de la 20 de metri. În min. 6, după o centrare a lui Deac, în urma unei lovituri libere, Boateng a marcat cu capul din 6 metri. Păun a avut o nouă ocazie bună (17), dar şutul său a fost respins de sub transversală de Iurcenko.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Noi antrenori la CSM Paşcani! Ce jucători au plecat din echipă

Ema Roman

Tricolorele U19 au învins Bulgaria în al doilea amical jucat la Ruse

Redacția

Vezi care copii au fost șahiștii câștigători la competiția desfășurată astăzi

Răzvan Grecu
Încarcă...