NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Exclusiv: Florin Răcilă și-a dat demisia din funcția de consilier local!

Consilierul local, din partea PSD, Florin Răcilă a renunțat la mijlocul acestei luni la mandatul său din legislativul local. El și-a depus demisia la registratura Consiliului  Local pe data de 15 aprilie, urmând ca în prima ședință de Consiliu Local colegii săi să ia act de ea. Politicianul și-a motivat decizia ca fiind una de natură personală susținând că datorită activităților private pe care le desfășoară nu are timp îndeajuns pentru a fi util comunității.

”Mi-am depus demisia din motive personale. Mi-am dat seama că nu am destul timp pentru a fi util comunității din această funcție pe care o ocup acum”,  a declarat Florin Răcilă pentru NewsPascani.com.

Simona Palade psiholog de profesie este următoarea pe lista de consilieri ai PSD și ar putea să-l înlocuiască pe Florin Răcilă dacă partidul îi acordă sprijinul.

De remarcat este că aceasta este cea de a treia demisie din Consiliul Local. Precedentele două au aparținut tot unor consilieri PSD și anume Gică Zanet, devenit administrator public și Eduard Dumea numit director interimar la Eco Salubritatea.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Invitație la dialog pentru susținerea proiectelor Iașului în proiectul de buget al României pe 2019

Marius Parteni

Dilemă pentru următorul membru PSD care ar trebuie să ajungă în CL. Are de ales între locul de muncă și funcția publică

Marius Parteni

Membrii secțiilor de votare își pot ridica banii de la Prefectura Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site