NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Exclusiv: Florin Răcilă și-a dat demisia din funcția de consilier local!

Consilierul local, din partea PSD, Florin Răcilă a renunțat la mijlocul acestei luni la mandatul său din legislativul local. El și-a depus demisia la registratura Consiliului  Local pe data de 15 aprilie, urmând ca în prima ședință de Consiliu Local colegii săi să ia act de ea. Politicianul și-a motivat decizia ca fiind una de natură personală susținând că datorită activităților private pe care le desfășoară nu are timp îndeajuns pentru a fi util comunității.

”Mi-am depus demisia din motive personale. Mi-am dat seama că nu am destul timp pentru a fi util comunității din această funcție pe care o ocup acum”,  a declarat Florin Răcilă pentru NewsPascani.com.

Simona Palade psiholog de profesie este următoarea pe lista de consilieri ai PSD și ar putea să-l înlocuiască pe Florin Răcilă dacă partidul îi acordă sprijinul.

Advertisements
  

De remarcat este că aceasta este cea de a treia demisie din Consiliul Local. Precedentele două au aparținut tot unor consilieri PSD și anume Gică Zanet, devenit administrator public și Eduard Dumea numit director interimar la Eco Salubritatea.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Greșeli în favoarea PSD, la stabilirea componenței Biroului Electoral Pașcani! USR ar fi fost de acord! (DOC)

Răzvan Grecu

PSD a depus listele pentru Primărie și Consiliul Local

Marius Parteni

Cine îi va lua locul lui Nichita: trei nume! Printre ele și senatorul Florin Constantinescu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site