RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii de la Colegiul Sadoveanu au câștigat locul II la competiția “Prietenii pompierilor”

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi au facut publica lista castigatorilor competitiei “Prietenii pompierilor“, faza judeteana, derulata la data de 16 mai, pe Stadionul Tineretului din cartierul Tatarasi.

Astfel, pe locul I s-a clasat echipa de la Scoala Gimnaziala “Alexandru Vlahuta”, pe locul II echipa de elevi de la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” Pascani, iar pe locul III elevii de la Scoala Gimnaziala “Ioanid Romanescu” din Voinesti. Castigatorii au primit cupe si premii constand in echipamente sportive, acordate de sponsorii competitiei.

La concurs au participat 90 de elevi din ciclul gimnazial si liceal al unitatilor de invatamant din judetul Iasi, competitia fiind organizata de ISJ, in parteneriat cu Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Mihail Grigore Sturdza” (ISU) si Serviciul de Ambulanta Iasi. Pe langa cunostintele teoretice referitoare la masurile de aparare impotriva incendiilor, acestia au dovedit si spirit de echipa, curaj, forta si rezistenta pe parcursul celor doua probe practice, anume “Pista de indemanare peste obstacole” si “Stafeta de 400 m cu obstacole”.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

Elevi şi părinţi – Tot ce trebuie să ştiţi despre simulările examenelor naţionale de la Iaşi

Redacția

Ultima zi în care absolvenţii clasei a VIII-a vor putea completa opţiunile pentru liceu

Redacția

Evaluarea Națională 2023 începe luni

Redacția
Încarcă...