NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Marius Parteni Opinii

Domnule Sorin Olariu,

Cum să vă spun!? Acum, după patru ani de zile de mandat, timp în care v-ați implicat în toate combinațiile politico-administrative posibile la nivel de municipiu, doriți pe final să rezolvați și presa care nu spune doar ceea ce dumneavostră doriți să se audă!

O să fiu foarte scurt, timpul este prețios pentru mulți! Problema societății Lorimer SRL o știți foarte bine, doar se discută din preajma campaniei electorale din 2016. E aceea ca a multor persoane fizice sau societăți comerciale care au solicitat să li se închirieze/concesioneze teren pentru dezvoltarea activității.

Acum când sunteți în barca puterii, partener de nădejde al domnului primar Dumitru Pantazi, vă recomand să îl așteptați într-o dimineață la bariera spre Lunca, îl deturnați din drumul spre AgroComplex SA și să-l direcționați la Primărie. Luați ce vreți în mâini și treceți la demolat, la aplicarea legii, însă în toate cazurile, nu doar unde este interes politic. Până acum nu-mi rămâne decât să cred că vă plac spectacolele pe acest subiect,  show-urile  tv și conferințele de presă dictate de mentorul dumneavostră – Dumitru Pantazi.

Întrebarea unu! Dacă firmele de care vorbiți sunt în ilegalitate, de ce Serviciul Taxe și Impozite trimitea anual decizii de impunere cu privire la obligațiile de plată? Ce autoritate ar tolera ilegalități?

  

Cum să vă spun? Ipocrizie? Să vă readuc aminte cum îl urmăreați pe primarul Pantazi pe câmpuri, cum criticați inclusiv paiele care cădeau din mașinile AgroComplex pe strada din fața firmei dumneavostră, de escapadele cu ciocanul la întors asfaltul, de multe acuze aduse celui pe care astăzi îl idolatrizați, este inutil. Imaginile vorbesc de la sine!

Întrebarea doi! Cum rămâne cu inițiativele ce vă aparțin și care bat pasul pe loc? Centrul de Recoltare, sens giratoriu Kaufland, sisteme GPS pe mașinile instituțiilor publice, sonde de măsurat carburant, aparatele de ventilație mecanică pentru Spitalul Municipal, etc? Sunt destule votate, doar de fațadă, pentru votul dat de dumneavoastră în susținerea proiectelor dezastruoase.

Întrebarea trei! De ce nu pomeniți nimic de Legume S.A. care ocupă 51 de hectare de teren, de 3 ani de zile, fără a achita vreun leu la bugetul local? Pentru că e controlată de primarul Dumitru Pantazi, nu?

Întrebarea patru! De ce nu pomeniți nimic de ocuparea domeniului public de către farmacia ”Medisanis”? Pentru că aparține fiicei primarului Dumitru Pantazi, nu?

Nu am șef, domnule consilier, nu mă asociați pe mine cu acele persoane care lasă capul în jos și spun:“Să trăiți! Am înțeles șeful!”. Noi, cei de aici, am promovat mereu ce a fost făcut bun, am criticat derapajele și am susținut orice inițiativă. Am promovat și toate conferințele dumneavostră de presă, cu sau fără subiect ori substrat. Ce vă dă dreptul să faceți acele aprecieri la adresa jurnaliștilor? Copiați modelul idolului Dumitru Pantazi? Pentru mine e clar, mai ales că uneori urlați în ședințe ca primarul. Mă întreb dacă nu sunt cumva și alte motive pentru care faceți asta.   

Sunteți persoană publică, comportați-vă civilizat. Spațiul public, sala de ședințe a Consiliului Local, tot ce vizează acțiunea publică nu e loc de răfuială, ci de dezbatere și comunicare. Încă mai cred că puteți fi acel om pe care l-am întâlnit prima dată!

Cum să vă spun!? Eu nu o să răspund, astăzi, cum o faceți dumneavoastră. Nu pun la îndoială calitatea politică și faptul că v-ați perindat prin diferite partide.

Înainte de a răbufni pe rețelele de socializare, mai analizați lucrurile. Dumneavostră atacați direct la persoană/profesie. Noi ca jurnaliști am comentat o situația, o declarație, nu limitele unui om!

P.S. Cum rămâne cu iniațiva din articolul de mai jos?

Advertisements

Related posts

Scrisoare de protest față de abuzurile ApaVital adresată președintelui Consiliului Județean Iași, Consilierilor Județeni și președintelui ARSACIS

Răzvan Grecu

USR se luptă la Pașcani cu PNL, pentru a câștiga PSD!

Răzvan Grecu

Rezultatele la alegeri demonstrează clar că pășcănenii au vota în iunie pentru referendum!

Răzvan Grecu
Încarcă...