NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii Răzvan Grecu

E clar! Suntem conduși de oameni fără cap!

Astăzi m-am simțit oripilat de consilierii locali, din grupul PSD, din care face parte și Sorin Olariu. Deși ne mai despart câteva zile de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, consilierii locali din opoziție, care astăzi au avut majoritate în ședința de Consiliu Local au votat ca manifestările dedicate celei mai importante zile a românilor, să nu mai aibă loc la Pașcani.

Nu sunt cel mai naționalist român, însă de fiecare dată arborez steagul țării noastre la balconul casei, de 1 Decembrie, un gest mic prin care îmi arăt recunoștința pentru cei care au murit în războaie pentru ca țara noastră să existe.

Consilierii locali ai PSD și PMP nu trebuiau să facă niciun efort astăzi. Trebuiau să facă, la fel ca mine, un gest mic: să voteze ca ceremonia de depunere de coroane la monumentele eroilor să aibă loc, la fel ca în fiecare an, în fiecare localitate din țara noastră.

Însă orgoliile politice, prostia crasă și supărarea că au pierdut alegerile din 27 septembrie 2020 le-a întunecat judecata consilierilor PSD și PMP. Deși au fost avertizați și apoi rugați de primarul Pintilie să voteze proiectul pentru că este vorba de Ziua Națională și aniversarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, aceștia au votat împotrivă sau nu au participat la vot.

  

Nu e prima dată! Imediat după ce a preluat mandatul de primar, Dumitru Pantazi a anulat parada militară și fasolea cu cârnați pe care fostul primar Grigore Crăciunescu le adusese pe Esplanada municipiului. Și atunci tot o răzbunare politică.

Atunci, noi la Actualitatea TV am zis că politicienii nu au cap și drept urmare i-am filmat de 1 Decembrie, la depunerea de coroane, de la gât în jos.

Acum am să le public numele celor care consideră că Primăria nu trebuie să organizeze depuneri de coroane pentru eroii căzuți pentru întregirea neamului și apărarea patriei!

Ei sunt cei care urăsc 1 Decembrie: DEDIU MIHAI, HALDAN VASILE, MACOVEI VLAD-ANDREI, NEDELCU GABRIELA, OLARIU COSTEL-SORIN, PANTAZI DUMITRU, PERȚU LILIANA, PINTILIE CIPRIAN și PRODAN MIHAI-IONUȚ.      .

Advertisements

Related posts

Cojocaru de la TV Bit sare să-l albească pe primar: Aderarea la ARSACIS a fost adoptată ilegal!

Răzvan Grecu

Comentariu: USR a ales! Îl sprijină pe Dumitru Pantazi pentru un nou mandat de primar!

Răzvan Grecu

Tipografia de lapte îl duce pe Pantazi la bară!

Răzvan Grecu
Încarcă...