NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O altă comisie care să verifice construcțiile de pe domeniul public!

Comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local Pașcani se vor întruni săptămâna viitoare pentru a analiza raportul întocmit de Poliția Locală cu privire la situația unor terenuri ocupate de construcții. Subiectul a fost comentat astăzi într-o conferință de presă susținută de consilierul Sorin Olariu (PMP).

Întrebat ce anume va analiza această comisie și care îi vor fi comptențele alesul local a spus:”Eu voi propune o altă comisie care să meargă în teren să verifice toate construcțiile”, a susținut Sorin Olariu, consilier PMP.

Reporterul Actualitatea Tv l-a întrebat pe acesta dacă va propune spre analiză și soluționare și celelalte cazuri în care am arătat situații ale unor construcții, terenuri, cazul Legume SA, prezentate în spațiul public.”Eu mi-aș dori să fie discutate toate cererile și identificați toți cei care ocupă abuziv domeniul public”, a menționat consilierul Olariu.

Întâlnirea aleșilor ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, dar nu se știe cum va funcționa și ce măsuri vor fi propuse.

Advertisements
Loading...

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi semnează acte pe genunchi: Proiect de hotărâre greșit în privința desemnării lui Leonard Ursu în conducerea societății de salubrizare! (DOC)

Răzvan Grecu

Două noi variante pentru amplasarea în zona gării a locomotivei de patrimoniu

Răzvan Grecu

Practicile abuzive ale ApaVital continuă. Vanele care alimentează blocurile de pe Moldovei, Sportului și Grădiniței au fost închise

Marius Parteni
Încarcă...