NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O altă comisie care să verifice construcțiile de pe domeniul public!

Comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local Pașcani se vor întruni săptămâna viitoare pentru a analiza raportul întocmit de Poliția Locală cu privire la situația unor terenuri ocupate de construcții. Subiectul a fost comentat astăzi într-o conferință de presă susținută de consilierul Sorin Olariu (PMP).

Întrebat ce anume va analiza această comisie și care îi vor fi comptențele alesul local a spus:”Eu voi propune o altă comisie care să meargă în teren să verifice toate construcțiile”, a susținut Sorin Olariu, consilier PMP.

Reporterul Actualitatea Tv l-a întrebat pe acesta dacă va propune spre analiză și soluționare și celelalte cazuri în care am arătat situații ale unor construcții, terenuri, cazul Legume SA, prezentate în spațiul public.”Eu mi-aș dori să fie discutate toate cererile și identificați toți cei care ocupă abuziv domeniul public”, a menționat consilierul Olariu.

Întâlnirea aleșilor ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, dar nu se știe cum va funcționa și ce măsuri vor fi propuse.

Advertisements

Related posts

Două cazuri de pesta porcină confirmată la Butea. Zonă de supraveghere a focarului în localități din apropiere de Pașcani

Redacția

EcoSalubritatea poate participa la licitația din cadrul ADIS. Bogdan Alexa, vicepreședinte ANRSC, explică condițiile!

Marius Parteni

Harta Pașcaniului este ilegală. Primarul a semnat un acord de asociere între municipiul Pașcani și o firmă din Cluj fără acordul Consiliului Local! Ca să vinzi ceva în Pașcani trebuie împuternicire de la Pantazi!

Răzvan Grecu
Încarcă...