NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Depozit de băuturi alcoolice prădat de Sf. Nicolae (FOTO)

Rămași fără băutură de Sfântul Nicolae, doi indivizi dintr-o suburbie a municipiului au pus se pare la cale un plan de a face rost de niște alcool. Ei au spart un depozit de băuturi de pe strada Moldovei. Primul care a reușit să fugă cu trei genți de băutură a fost descoperit de către o patrulă a Poliției Locale pe drumul Boștenilor.  

Suspectul, Gheorghiță Ilade, a abandonat pe câmp „marfa” furată la vederea echipajelor.Câteva minute mai târziu din același depozit un bărbat în vârstă de 59 de ani din Pașcani a fost surprins în timp ce scotea pe geam navete de vin. Aceeași patrulă de poliție a legitimat suspectul, Mihai Atudorii, care a fost predat Poliției Municipiului Pașcani în vederea continuării cercetărilor. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

  

 

„În data de 6 decembrie anul curent, agenții Poliției Locale, aflându-se în patrulare spre suburbia Boșteni, s-au sesizat că o persoană de sex masculin, transporta 3 genți de voiaj voluminoase. Oprind să legitimeze persoana, acesta a abandonat gențile și a fugit pe câmp, reușind să scape. Totuși această persoană a fost recunoscută de agenții Poliției Locale ca fiind numitul Ilade Gheorghiță, în vârstă de 41 de ani din Pașcani. Trecând la urmărirea acestei persoane, agenții Poliției Locale au descoperit pe strada Moldovei, în stația de autobuz din zona supermarketului Kaufland, unde se află un depozit de băuturi, că un geam de la ușa de acces este spart și că o altă persoană de de sex masculin încerca să scoată pe geamul spart două navete cu sticle de vin. Această persoană a fost verificată și în vederea legitimării, a fost identificat ca fiind Atudorii Mihai, în vârstă de 59 de ani din Pașcani. Menționăm că în gențile abandonate au fost găsite un număr de 34 de sticle de vin de un litru fiecare, iar în navetele scoase se aflau încă 24 sticle de vin, din aceeași categorie de băuturi. Numitul Atudorii Mihai și băuturile furate au fost predate Poliției Municipiului Pașcani, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 229 Cod Penal”, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, comandantul Poliției Locale.

Locația de unde a fost sustrasă băutura aparține omului de afaceri Iulian Bambu. Administratorul acestei societăți pare blestemat, după ce în urmă cu câteva luni de zile depozitul en-gross pe care îl deținea lângă sediul PSA a luat foc.  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

O proxenetă din Scobinţi a fost capturată tocmai în Marea Britanie

Redacția

Minoră dispărută de acasă la Mogoșești-Siret. Cine poate furniza informații este rugat să anunțe Poliția

Marius Parteni

Lovitura lui „Dorel“ de la mascați: Au greșit o adresă și au intrat peste o femeie cu doi minori

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site