NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier la Blăgești: Două mașini avariate și o victimă în urma unei depășiri neregulamentare (FOTO)

Două mașini au fost implicate în aceată după amiază într-un accident rutier, care a avut loc pe raza suburbiei Blăgești. În urma acestuia, unul dintre șoferi a ajuns în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

 

Șoferul unui autoturism, Axinia Grigoraș în vâstă de 35 de ani, se deplasa pe raza suburbiei cu scopul de a ajunge acasă la fratele său. Împreună cu acesta se pregăeau să sacrifice un porc. În apropierea casei fratelui a semnalizat intenția de a executa un viraj la stânga, dar a fost lovit de o mașină.

La volanul acesteia se afla un șofer de 23 de ani, Răzvan N. din Ruginoasa. El a văzut târziu semnalizarea și nu a mai putut evita impactul. În urma coliziunii, ambele mașini au ajuns în șanțul de pe partea stângă a sensului de mers.

La fața locului au ajuns echipaje de la Serviciul de Ambulanță Pașcani ș Biroul Rutier. Șoferul de 35 de ani a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal Pașcani.

Polițiștii Biroului Rutier au deschis un dosar penal în acest caz pentru a stabili cauzele producerii evenimentului rutier.   

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Măcel cu toporul în dormitorul conjugal, în somn, pe timp de noapte. ”Am acoperit copiii“

Redacția

Trei români au furat din Belgia porumbei în valoare de 700.000 de euro

Redacția

Vară de foc pentru pompierii pășcăneni

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site