NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Defrișări uriașe în județul Iași

Autoritatile judetene au purtat recent o sedinta legata de defrisarile masive din Iasi. La nivelul judetului Iasi in ultimii ani, situatia a devenit dramatica, iar acum se cauta masuri pentru redresarea situatiei. Cea mai mare problema tine de taierile masive de pe raza judetului, Iasul fiind unul din judetele care au avut de suferit la acest capitol.
 
„Unul dintre subiectele de discutie a facut referire la cheltuielile necesare pentru refacerea unor suprafete agricole afectate atat de revarsarile raului Prut, cat si de seceta. Astfel, potrivit datelor, inundatiile au distrus 170 de hectare de suprafete plantate, iar o suprafata importanta a fost afectata de seceta, cifrele aratand ca au fost pagube pe 150 de hectare de teren. Totodata, s-a prezentat si situatia suprafetelor impadurite din judet, fondul forestier reprezentand 93.000 de hectare, acoperirea fiind de doar 15 la suta, comparativ cu media nationala, de 26.7 la suta, si cea europeana, de 35 la suta”, au mentionat autoritatile judetene.
 
sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

  
Advertisements

Related posts

Primăria Paşcani caută furnizori pentru 3.000 de tone de produse

Redacția

Proiect: Primarii condamnati dupa preluarea mandatului si partidul din care fac parte, obligati sa plateasca alegerile anticipate

Redacția

Şapte iulie 2016 – consilierii convocaţi în şedinţă extraordinară cu 10 proiecte pe zi

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site