NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Construcția noului cimitir, va începe de anul viitor! O spune primarul Pantazi, cel care deține firma ce a exploatat terenul

Lucrările la noul cimitir al municipiului Pașcani nu vor începe nici în acest an, așa după cum anticipau jurnaliștii Actualitatea Tv. Astăzi și primarul Dumitru Pantazi a susținut această idee.

Revenit după luni bune la programul de audiențe, edilul local a fost întrebat de un pășcănean despre proiectul privind amenajarea noului cimitir. Dumitru Pantazi i-a răspuns că proiectul se află în procedura de licitație, lucrările nu vor începe mai devreme de primăvara anului 2021.

Proiectul privind realizarea noului cimitir este în faza de proiectare tehnică, după ce ani de zile a bătut pasul pe loc. În trecut, societatea edilulu local a exploatat acest de teren de 2,2 hectare, fără un contract de închiriere sau concesuine.

Sute de familii de pășcăneni sunt în căutarea unor locuri de veci, pentru a fi siguri că vor reuși să-i îngroape pe cei dragi, atunci când vor pleca de lângă ei. 

Advertisements

Related posts

Graficul de circulație al autobuzelor a fost modificat, la presiunea cetățenilor. Mai multe curse din 27 mai 2020

Marius Parteni

Proiect: Terasele din Pașcani vor funcționa până la orele 22.00, iar pentru restul produselor de comerț stradal închirierea se va face prin licitație publică (DOC)

Răzvan Grecu

USR Pașcani îl acuză pe primarul Dumitru Pantazi că a falimentat municipiul

Răzvan Grecu
Încarcă...