NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mâl de jumătate de metru pe drumurile judeţene

În urma precipitaţiilor abundente din weekend, mai multe drumuri comunale şi judeţene au fost deteriorate şi afectate de straturi de noroi, care au îngreunat circulaţia auto. Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor (DJADP) Iaşi nu au putut interveni pentru degajarea acestor drumuri din cauza unor vicii de procedură.

„Pentru a interveni în astfel de situaţii, ar fi trebuit să avem încheiat un contract de întreţinere multianual. Nu pot trimite utilajele la o astfel de intervenţie, pentru că nu am bază legală pentru plata acesteia. În acest weekend am înregistrat probleme pe raza localităţilor Lespezi-Vânători, acolo unde primarul ne-a comunicat că mâlul avea jumătate de metru, în Grozeşti şi la Coarnele Caprei, localitate unde mâlul care s-a scurs de pe dealuri pe partea carosabilă avea 30 de centimetri”, a declarat Daniel Minciună, directorul DJADP Iaşi.

Advertisements

sursa evenimentul de iasi

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un jurnalist citat ca martor de către judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul „Agrocomplex”!

Marius Parteni

Primăria fără reacție la șmecheria șefului stației CF! Lampa și-a schimbat poziția!

Marius Parteni

Taxa de salubrizare a fost un eșec în 2018. Primăria nevoită să plătească în plus, față de ce a colectat de la cetățeni!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site