RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Cutremur de 6,1 în China, regiunea uigură Xinjiang

Un seism cu magnitudinea 6,1 pe scara Richter s-a produs luni dimineaţă în Regiunea Autonomă Xinjiang-Uigură din nord-vestul Chinei.

Potrivit Centrului reţelelor seismice din China (CENC), cutremurul a avut loc la ora locală 7:49, în regiunea Shaya din prefectura Aksu, la o adâncime de 50 de kilometri.

Epicentrul, într-o zonă nepopulată

Epicentrul seismului a fost situat într-o zonă nepopulată, la o distanţă de circa 105 kilometri de cel mai apropiat oraş, Alaer. Cutremurul a fost resimţit în regiune, însă deocamdată nu au fost raportate victime sau daune materiale, potrivit autorităţilor locale.

Advertisements
  

Un număr de 15 autovehicule şi 70 de salvatori din cadrul departamentului de pompieri şi intervenţii de urgenţă al prefecturii unde s-a produs seismul au fost desfăşurate la faţa locului. De asemenea, o echipă de 10 persoane de la departamentul de pompieri şi intervenţii de urgenţă din Shaya explorează zona epicentrului cu două autovehicule.

Reţeaua electrică locală, producţia de petrol şi gaze şi întreprinderile pet

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO | Joe Biden: Dacă Rusia invadează Ucraina costul uman și economic va fi enorm. NATO își va apăra însă ferm teritoriul

Redacția

Certificatul verde, obligatoriu în mijloacele de transport în comun din Italia. Care sunt excepţiile

Redacția

ISRAEL: Președintele cere oprirea imediată a reformelor din sistemul judiciar, ca urmare a protestelor de amploare

Redacția
Încarcă...