NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cum își felicită liceele din Pașcani absolvenții

În urma publicării rezultatelor de la Bacalaureat, conducerile liceelor din Pașcani i-au felicitat pe absolvenții care au promovat examenul, dar și pe părinții acestora pentru sprijinul acordat.  

 

Liceul Teoretic „Miron Costin” s-a clasat pe primul loc în topu unităților de învățământ din oraș, cu cea mai mare medie din Pașcani. Directorul liceului, Mihaela Anușca , a spus că se bucură și speră ca în viitor rezultatele să fie și mai bune.

„Noi ne bucurăm că suntem în top și că avem un procentaj foarte bun. Sperăm că și pe viitor va fi la fel de bine, poate și mai bine”, ne-a declarat Mihaela Anuşca , directorul Liceului Teoretic „Miron Costin”.

La Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, pe pagina de Facebook apare următorul mesaj: „Felicităm absolvenții noștri pentru rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat 2019! Felicităm profesorii de la clase! Felicităm părinții ce au fost alături de ei și de școală! Avem un procent de promovabilitate înainte de rezultatele la contestații de 94,11%. Felicitări tuturor!”.

Un alt liceu din municipiul Pașcani a ținut să îi felicite pe absolvenții care au promovat Bacalaureatul. Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” a făcut o postare pe Facebook prin care le mulțumește elevilor că au devenit o parte din istoria liceului.

„Felicitări dragii noștri bacalaureați! Felicitări Adrian Costea pentru că ai onorat blazonul de lider al generației tale! Mult succes în studiile medicale universitare din Anglia! Fiecare promoție devine o parte din istoria acestei școli. Ne-a fost greu împreună, dar cât de frumos, de cele mai multe ori! Și ce oameni frumoși ați crescut! Vă mulțumim dragii noștri, pentru că dați sens vieții noastre profesionale! Felicitări tuturor, pentru ceea ce ați fost și mai ales pentru ceea ce veți deveni și nu uitați că întotdeauna veți purta cu voi renumele de absolvent unirist!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a liceului.

loading...
Advertisements

Related posts

Echipa ”MironoBot” premiată la o competiție demonstrativă de robotică

Oana Cordoneanu

Calendarul examenelor din semestrul al doilea

Redacția

Deschiderea anului cercetășesc, la Pașcani

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site