RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

37 de ani de învățământ special la Pașcani

În perioada 3-6 decembrie 2013, Școala Gimnazială Specială Pașcani sărbătorește Zilele Școlii, prilej de celebrare a celor 37 ani de învățământ special la Pașcani. Manifestările dedicate acestui eveniment vor aduce  în viața școlii, pentru câteva zile, o vibrație specială, deoarece  sunt propuse activități, întâlniri, expoziții cu lucrări de-ale copiilor, concursuri pentru școlari și multe surprize care vor reuni profesori de altădată și de azi ai școlii, invitați de marcă,  reprezentanți ai instituțiilor partenere.

Ziua porților deschise în învățământul special ieșean din 4 decembrie propune activități  în parteneriat cu voluntari de la școlile din Pașcani. Tot atunci se va derula Concursul „Iarna veselă” din cadrul proiectului județean ediția a IV-a care a devenit o tradiție a școlii în ultimii ani. Realizarea de ghetuțe și nicolăuți pentru concursul din 6 noiembrie „Vine Moș Nicolae” și activitatea în parteneriat cu Școala Gimnazială Sârca și ONCR (Organizația Națională a Cercetașilor din România) „În așteptarea lui Moș Nicolae” anunță întâlnirea mult așteptată de copii.
Ziua a doua numită „Special de Pașcani” își propune o întâlnire cu toți prietenii școlii, parteneri în multele proiecte mai mici sau mai mari derulate peste an. În cadrul acestei întâlniri va fi arborat drapelul Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani, vor fi lansate imnul și clipul școlii. De asemenea va fi lansat ce-l de-al șaptelea număr al reviste noastre. Pentru că mulți oameni au dispus de timp, profesionalism, afecțiune și nu în ultimul rând resurse materiale vor fi acordate distincții celor mai implicați dintre aceștia.
În sfârșit „Vine Moș Nicolae” în cea de a treia zi cu Concursul „Cea mai frumoasă cizmuliță” – concurs pe clase, concursul de tenis de masă. Moș Nicolae va fi generos cu micuții care în timpul serbării, special pregătite pentru el, vor cânta imnul școlii, vor prezenta moșului clipul școlii și îl vor încânta cu multă bună dispoziție alături de părinți, profesor și prieteni.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Echipa Argus Scrabble Club Târgu Frumos, Campioană Națională la Tineret!

Carmen Bălăceanu

Măsură populistă pentru Școala Iordache Cantacuzino! După ce a întocmit un proiect pe genunchi, opoziția se bate pe o măsură asumată de actualul executiv

Marius Parteni

Paşcaniul are două Eco Şcoli! Astăzi au fost reevaluate!

Ema Roman
Încarcă...