NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Consilierul Ioniță, cu un ochi râde dar cu altul plânge. Iată de ce!

Primarul Municipiului Pașcani a făcut un gest mai rar întâlnit în ședința Consiliului Local din data de 19 mai 2014. Dumitru Pantazi i-a mulțumit consilierul PDL Ioan Ioniță, pentru eforturile depuse, în perioada cât a fost viceprimar, în realizarea proiectului pentru modernizarea Căminului Cultural din Lunca, dar și pentru a obține fondurile necesare.

Cu siguranță fair-play-ul politic manifestat de primar l-a impresionat pe Ioniță, dar atunci când vorbește  despre acest proiect consilierul local are și foarte multe regrete. Din informațiile noastre fostul viceprimar și-ar fi dorit să se implice și mai mult în derularea acestei investiții. Pentru aceasta el i-a recomandat unui apropiat din partid să își deschidă o firmă de construcții, pentru a se înscrie la licitația ce urma să fie organizată. Dacă e să ne gândim că nimic nu este întâmplător în privința firmelor care câștigă licitații cu statul, putem trage acum concluzia că Ioniță "cu un ochi râde, iar cu altul plânge".

  

Sursele noastre confirmă faptul că între consilierul local și cel care și-a deschis firma de construcții, Andrei Rîznic – fost vicepreședinte PDL, au avut loc mai discuții, pe motiv că afacerea a picat.

Ioniță nu a putut fi contactat pentru a prezenta un punct de vedere. El a spus într-un mesaj telefonic că va reveni cu un apel. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Judecătoria Pașcani l-a validat pe Dumitru Pantazi în funcța de primar

Răzvan Grecu

Președintele PNL răspunde PSD: ”Îi invit în fața blocului C1, unde nu este apă de trei săptămâni”

Marius Parteni

Romii vor propriul lor minister în guvernul Ponta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site