RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Consilierul Ioniță, cu un ochi râde dar cu altul plânge. Iată de ce!

Primarul Municipiului Pașcani a făcut un gest mai rar întâlnit în ședința Consiliului Local din data de 19 mai 2014. Dumitru Pantazi i-a mulțumit consilierul PDL Ioan Ioniță, pentru eforturile depuse, în perioada cât a fost viceprimar, în realizarea proiectului pentru modernizarea Căminului Cultural din Lunca, dar și pentru a obține fondurile necesare.

Cu siguranță fair-play-ul politic manifestat de primar l-a impresionat pe Ioniță, dar atunci când vorbește  despre acest proiect consilierul local are și foarte multe regrete. Din informațiile noastre fostul viceprimar și-ar fi dorit să se implice și mai mult în derularea acestei investiții. Pentru aceasta el i-a recomandat unui apropiat din partid să își deschidă o firmă de construcții, pentru a se înscrie la licitația ce urma să fie organizată. Dacă e să ne gândim că nimic nu este întâmplător în privința firmelor care câștigă licitații cu statul, putem trage acum concluzia că Ioniță "cu un ochi râde, iar cu altul plânge".

  

Sursele noastre confirmă faptul că între consilierul local și cel care și-a deschis firma de construcții, Andrei Rîznic – fost vicepreședinte PDL, au avut loc mai discuții, pe motiv că afacerea a picat.

Ioniță nu a putut fi contactat pentru a prezenta un punct de vedere. El a spus într-un mesaj telefonic că va reveni cu un apel. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Viceprimarul din Ruginoasa a preluat șefia organizației PSD! Va fi candidatul la Primărie în 2024

Marius Parteni

Un consilier din Târgu Frumos, declarat incompatibil de ANI

Redacția

Pașcani: Acuze dure formulate de PNL la adresa PSD:„Singurele metode de promovare a PSD Pașcani sunt minciuna și promisiunile deșarte”!

Răzvan Grecu
Încarcă...