RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Consiliul fără independenți. Afloroaei a pierdut locul în CL

Independenții au pierdut din nou la Pașcani. Niciunul din cei trei candidați independenți pentru un post în legislativ nu a reușit să depășească pragul electoral și să acceadă în Consiliul Local. Dionisie Afloroaei a pierdut aproape peste 400 din voturile pășcănenilor care l-au ales în 2008, și, odată cu acestea, postul de consilier. Leonard Rusu și Gabriel Ilășoaia au obținut fiecare sub 200 de voturi.

Dionisie Afloroaei a reușit să obțină doar 700 de voturi, sau 4,42 %. Doar 10 voturi i-au lipsit avocatului pentru a rămâne încă un mandat: coeficientul electoral care i-ar fi asigurat locul este în Pașcani 710. Cea mai mare surpriză a produs-o însă rezultatul lui Leonard Rusu. Candidatura sa independentă pentru Consiliul Local a convins doar 182 de pășcăneni, sau 1,15%. Gabriel Ilășoaia a adunat doar 156 de voturi, adică 0,98%.

Related posts

VIDEO – Cristian Rățoi a mulțumit pășcănenilor pentru voturile acordate și a explicat cu cine este dispus să facă alianțe

Răzvan Grecu

Prezenţă extrem de redusă la vot! Judeţul Iaşi a fost codaş la urne

Redacția

Conferință de presă PNL: Adomniței a vorbit despre importanța aderării la ARSACIS, a taxat PSD-ul local și a prezentat candidatul Andrei Muraru (VIDEO)

Redacția
Încarcă...