NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Comisarii ANPC au dat amenzi de peste 3,5 milioane de lei la magazine Penny. Zeci de unităţi au fost închise

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au dat amenzi în valoare de peste 3,5 milioane de lei la magazine Penny, după ce au fost găsite mai multe nereguli, printre care alimente expirate, vitrine frigorifice cu praf si insecte, spaţii de depozitare neigienizate. Zeci de unităţi au fost închise de echipele de control.

Magazin PennyFoto: Facebook/ PENNY Romania

ANPC a transmis luni într-un comunicat, citat de News.ro, că în ultima săptămână au fost făcute mai multe controale la magazinele lanţului de supermarketuri Penny, la nivelul întregii ţări.

  

„Alte sancţiuni, aceleaşi abateri! A trecut prea mult timp de când nimeni nu a evaluat corespunzător activitatea acestui retailer. Iar el a uitat să mai fie suficient de atent cu dumneavoastră, consumatorii. Ne vom vedea curând cu conducerea celor de la Penny. Sunt convins că au scuze, justificări, explicaţii şi alte zeci de variante, altele decât acelea de a pune mâna pe mop sau de a o băga în buzunarul companiei pentru a înlocui echipamentele prea vechi”, a declarat preşedintele ANPC, Horia Constantinescu.

Advertisements

Alimente expirate, vitrine frigorifice cu praf şi insecte, spaţii de depozitare neigienizate

Advertisements

Echipele de control au găsit mai multe nereguli,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Românii se gândesc la vacanță! Corina Martin: „Au început rezervările pentru 15-17 mai”

Redacția

Andrei Munteanu, cercetător: Criteriile de evaluare a profesorilor sunt, în unele universități din România, ridicole, și probabil apărate cu înverșunare de cei care vor să mențină un status quo

Redacția

Aproape 40 de ţări se reunesc, marţi, în Germania pentru a întări apărarea Ucrainei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site