NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Bianca Costea, noua revelație a natației românești. Cea mai rapidă înotătoare a lumii la juniori vrea acum să aducă o medalie olimpică

Tânăra Bianca Costea a reușit o performanță de excepție pentru sportul românesc: este cea mai rapidă înotătoare din lume la juniori în proba de 50 m liber. Ea a obținut duminică medalia de aur la această probă la Campionatul Mondial de natație pentru juniori de la Lima. Pentru unii a fost o mare surpriză, dar cei care o cunosc știu că Bianca este o sportivă cu potențial și cu ambiții mari. În urma cu două luni, după ce devenise vicecampioană europeană la aceeași probă, Bianca Costea a vorbit la Digi24 despre începurile sale în sport și despre cel mai mare vis asl său – medalia olimpică. 

În finala probei de 50 m liber feminin, cea mai rapidă probă, Bianca Costea a făcut o cursă de excepție și a cucerit medalia de aur cu timpul de 25 de secunde și 35 de sutimi. În urmă cu două luni, la Europenele de la Otopeni, Bianca lua argintul în aceeași probă. Tânăra sportivă povestea atunci la Digi24 ce înseamnă munca de zi cu zi pentru a ajunge la asemenea performanțe.

Advertisements

„Nu este ușor. Fac 10 antrenamente pe săptămână, uneori 9, dar aceasta este rutina unui sportiv de performanță.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

România a remizat cu Finlanda, 1-1, la Helsinki, în Liga Naţiunilor

Redacția

Pășcăneni pe podium la Cupa “Moș Craciun la șah” de la Piatra Neamț

Redacția

Echipa de rugby C.S.S Pașcani a participat la a treia ediție a Memorialului Constantin Veriveș

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site