NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful Poliției Locale a propus înființarea unui ONG care să ușureze dialogul între conducere și societatea civilă

Șeful Poliției Locale a propus cetățenilor, în cadrul dezbaterii publice care a avut loc în această săptămână pe marginea subiectului Strategiei de Dezvoltare a municipiului Pașcani, să înființeze un ONG prin care cei din administrație locală să poată discuta cu societatea civilă. Astfel, problemele mari ridicate la nivelul municipiului să fie soluționate prin dialog civilizat.

„Ca simplu cetățean vă spun că mă îngrijorează această fractură între noi și cei cărora le-am oferi un mandat pe care trebuie să îl ducă până la capăt. Eu cred și sper să fiți la sentimentul meu, dacă un ales a greșit pe timpul mandatului, avem metoda legală ca la următoarele alegeri să-l sancționăm. Propun domnilor consilieri, tot în calitatea de cetățean, dacă este posibilă înființarea unei comisii de dialog cu societatea civilă. Consider că trebuia să există o astfel de comisie și în anii trecuți în Consiliul Local. Poate constituirea noastră ca cetățeni într-un ONG ar fi benefică pentru toți„, a declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale.

Cetățenii prezenți în sală au ascultat cu mare interes propunerea șefului Poliției Locale și s-au arătat interesați de a pune în practică această idee.

  
Advertisements

Related posts

Atenție pietoni, pericol de accidente! Nu circulați pe strada Nicolae Iorga și panta Mârzasca

Oana Cordoneanu

Administraţia locală Paşcani, despre acţiunea de deszăpezire: „La această oră, oraşul arată bine. Nu au fost raportate cazuri grave”

Ema Roman

ApaVital caută soluții tehnice pentru a continua debranșările în Pașcani. La blocurile la care a fost sistată apa, furnizarea a fost reluată la câteva ore!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site