NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acţiune pentru prevenirea faptelor comise cu violenţă la Paşcani. Sancțiuni aplicate în valoare de 3000 lei

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani şi Posturilor de Poliţie arondate au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, a faptelor cu violenţă, în special a faptelor de lovire sau alte violenţe, în baruri, discoteci, a violenţelor în care sunt implicaţi minori, precum şi depistarea de elevi care consumă alcool şi absentează nemotivat de la şcoală.

Au fost verificate zonele din proximitatea a 8 unităţi de învăţământ, au fost controlate 14 unităţi comerciale, 30 de autovehicule, fiind legitimate 43 persoane. Au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, toate la Legea nr. 61/1991, în valoare de 3000 lei. Acșiunea a avut loc joi, 22 decembrie, între orele 16:00-20:00. Spre exemplu, a fost depistată G. Valeria, de 35 ani, din com. Răchiteni, care fiind de serviciu la un bar a oferit spre vânzare băuturi alcoolice minorilor. Aceasta a fost sancţionată conform Legii 61/1991 cu amendă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Un nou accident mortal pe calea ferată. Bătrână călcată de tren în stația Hălăucești

Oana Cordoneanu

Afaceri corupte pe mormantul domnitorului Cuza

Redacția

Carul înaintea boilor: La 20 cm de zidul lacului Peștișorul, ce trebuie demolat, se fac lucrări de fațadă.”Trebuie finalizat parcul în două luni de zile și tăiată panglica la acest proiect. Asta e …”!!!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site