RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPoliție

Coliziune frontală evitată în ultimul moment la ieșirea din Hălăucești!

Un accident rutier ce putea avea urmări dramatice a fost evitat ieri seara, de șoferul unei cisterne ce transporta carburant. Șoferul acesteia a tras dreapta de volan pentru a evita impactul cu o autoutilitară, a cărei șofer adormise la volan.

Cisterna se deplasa spre Mircești, iar la ieșirea din Hălăucești șoferul acesteia a văzut cum pe contrasens intră o autoutilitară, moment în care a tras dreapta de volan pentru a evita coliziunea frontală.

Autoutilitara, conform celor declarate de martori, a lovit rezervorul cisternei, moment în care roata din partea stânga față a sărit. Autovehiculul a mai mers din inerție aproximativ 300 de metri, după care s-a oprit.

Șoferul autoutilitarei a recunoscut că a adormit la volan. El este angajat al unei firmei din Botoșani și se întorcea de la București. Cisterna, care descărcare combustibilul într-o stație peco din Pașcani, se deplasa spre Bacău.

  

Nu au fost înregistrate victime omenești. Angajații Primăriei Hălăucești, împreună cu primarul și alți cetățeni, au pus umărul la eliberarea părții carosabile.

Related posts

ATENŢIE LA CINE VĂ TRECE PRAGUL!

Redacția

Poliţia Rutieră va fi obligată să renunţe la radarele montate pe maşini neinscripţionate

Redacția

Pașcani: Clientul unui taximetrist a pus la cale cu acesta jefuirea altui client

Redacția
Încarcă...