NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPoliție

Coliziune frontală evitată în ultimul moment la ieșirea din Hălăucești!

Un accident rutier ce putea avea urmări dramatice a fost evitat ieri seara, de șoferul unei cisterne ce transporta carburant. Șoferul acesteia a tras dreapta de volan pentru a evita impactul cu o autoutilitară, a cărei șofer adormise la volan.

Cisterna se deplasa spre Mircești, iar la ieșirea din Hălăucești șoferul acesteia a văzut cum pe contrasens intră o autoutilitară, moment în care a tras dreapta de volan pentru a evita coliziunea frontală.

Autoutilitara, conform celor declarate de martori, a lovit rezervorul cisternei, moment în care roata din partea stânga față a sărit. Autovehiculul a mai mers din inerție aproximativ 300 de metri, după care s-a oprit.

Advertisements

Șoferul autoutilitarei a recunoscut că a adormit la volan. El este angajat al unei firmei din Botoșani și se întorcea de la București. Cisterna, care descărcare combustibilul într-o stație peco din Pașcani, se deplasa spre Bacău.

Advertisements
  

Nu au fost înregistrate victime omenești. Angajații Primăriei Hălăucești, împreună cu primarul și alți cetățeni, au pus umărul la eliberarea părții carosabile.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Mamă şi fiu, încătuşaţi pentru conducere fără permis!

Redacția

Fără amenzi până luni. Hotărârea care impune restricții în starea de alertă nu prevede sancțiuni

Redacția

Un bărbat din Iași a fost condamnat să-i ceară scuze pe Facebook fostei sale soții

Redacția
Încarcă...