NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Consiliul Judeţean premiază pompierii voluntarii din Lespezi

Printr-o hotărâre adoptată de plen, Consiliul Judeţean Iaşi va premia membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Lespezi, care au reprezentat cu succes judeţul Iaşi la fazele naţionale ale concursurilor profesionale organizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. 

Astfel, CJ Iaşi a aprobat suma de 6.500 lei din bugetul propriu în vedere premierii celor 13 membri, în cuantum de 500 lei de persoană. Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Lespezi a fost înfiinţat în anul 2005 şi îşi desfăşoară activitatea în subordinea consiliului local. Încă de la înfiinţare, voluntarii au participat cu succes la acţiunile de intervenţie în situaţiile de urgenţă, cât şi la concursurile profesionale organizate de IGSU.

Advertisements

Începând cu anul 2012, SVSU Lespezi a participat la fazele finale ale concursurilor profesionale, obţinând un titlu de campioană în 2014, două titluri de vicecampioană în 2012 şi 2013 şi un loc 4 în 2015. În 2016, SVSU Lespezi s-a calificat la faza naţională organizată la Brăila, unde a câştigat locul I, cu un timp record de 115,67 secunde, obţinând dreptul de a participa la Olimpiada pompierilor din luna iulie 2017. 

  

Sursa: ziarulevenimentul.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

O familie a confiscat o comuna din Iasi. Un functionar le-a asigurat spatele

Redacția

Pășcănean băut la volan

Redacția

Atenție șoferi! O bandă de circulație din centrul municipiului va fi închisă mâine

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site