NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Clotilde acuză PNL şi PSD că au boicotat şedinţa privind rezilierea contractului cu Romprest. Consilierii PNL spun că primarul nu are nevoie de împuternicire

Consilierii PNL Sector 1 au transmis într-o scrisoare deschisă pentru cetăţeni că de luni de zile sunt „supuşi unui asediu constant al gunoaielor, mizeriei şi şobolanilor. Dar cel mai mare pericol este INCOMPETENŢA soră cu MINCIUNA din primăria sectorului 1”, după ce primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a acuzat membrii PNL şi PSD ai Consiliului Local că au boicotat şedinţa Consiliului Local al Primăriei pentru că nu s-au prezentat. 

PNL Sector 1, către cetăţeni: „Pentru a-şi construi platforma pentru alegerile prezidenţiale la care visează, primarul vă sacrifică binele, sănătatea şi calitatea vieţii”

Consilierii PNL susţin că „de dragul circului mediatic, pentru a-şi construi platforma pentru alegerile prezidenţiale la care visează, primarul Clotilde Armand vă sacrifică în mod cinic binele, sănătatea şi calitatea vieţii. Ştim că v-aţi săturat până peste cap. Circul trebuie oprit, iar PNL nu va cădea în capcana unui populism ieftin, pe spatele dumneavoastră”

Ei au mai explicat că „aseară târziu, după orele 21, consilierii locali PNL Sector 1 au fost informaţi de o convocare pentru astăzi, orele 12, la o şedinţă extraordinară de îndată, cu un singur punct pe ordinea de zi: propunere de reziliere a contractului cu operatorul de salubritate.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Țigările se scumpesc din nou. O OUG în acest sens va fi adoptată luni

Redacția

O noua minivacanta de Sfanta Maria. Ce zile sunt libere

Redacția

Pontul zilei Jocurile Olimpice de la Tokyo. Senzaționalul David Popovici, în lupta pentru medalii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site