NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, despre măriri de pensii și salarii: „Există posibilitatea” / Când vor fi stabilite procentele

Premierul României este înc ontinuare rezervat privind procentul cu care vor fi mărite pensiile, dar și pe tema salariului minim, fiind așteptat proiectul de buget pe 2023.

Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca

Nicolae Ciucă nu dă încă un procent clar FOTO Guvernul României

Am susţinut de la început că trebuie să ne îngrijim astfel încât să ne aliniem la această decizie. Există posibilitatea ca începând cu anul 2023, aşa cum am discutat în coaliţie şi cum am afirmat de fiecare dată, să susţinem creşterea salariului minim şi, desigur, a pensiilor, doar că aceste date, aşa cum este şi normal şi responsabil, vor fi făcute publice după ce vom avea proiecţia de buget pe anul 2023”, a spus premierul.

  

Întrebat dacă este posibil să există o majorare şi a salariului minim şi a pensiilor, premierul Nicolae Ciucă a spus: „Este cât se poate de posibil, există voinţa politică, atât a PNL cât şi a PSD, astfel încât să putem să luăm o astfel de decizie”.

Advertisements

Ciolacu insistă cu măririle

Advertisements

Am spus, nu e prima oară: trebuie să plecăm de la 10%, categoric. Când mărim pensiile, mărim la toată lumea,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Orban: Eu vă spun, voi câștiga alegerile. Nu competiția internă e cauza scăderii PNL în sondaje, ci nemulțumirea față de prestația premierului

Redacția

Noul flasghip OPPO, Find X5 Pro, smartphone-ul ideal pentru business (P)

Redacția

Numărul americanilor care renunţă la locurile de muncă a atins un nivel record/ Ofertele de angajare sunt peste nivelul anterior pandemiei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site