NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iran: Ayatollahul Khamenei, grav bolnav, și-a anulat toate aparițiile publice (surse)

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, și-a anulat toate întâlnirile și aparițiile publice săptămâna trecută după ce s-a îmbolnăvit grav și se află în prezent la pat sub observația unei echipe de medici, a relatat vineri The New York Times, citând patru persoane familiare cu situația sănătății sale, potrivit israelnationalnews.com.

Khamenei, în vârstă de 83 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale la sfârșitul săptămânii trecute pentru o obstrucție intestinală, după ce a suferit dureri extreme de stomac și febră mare, a declarat una dintre surse. Cele patru persoane, dintre care două sunt stabilite în Iran, inclusiv una care are legături strânse cu Gărzile Revoluționare ale țării, au cerut să rămână anonime având în vedere subiectul sensibil pe care îl reprezintă starea de sănătate a lui Khamenei.

Advertisements

Liderul suprem iranian a fost supus operației la o clinică amenajată în complexul său de locuințe și birouri și este în prezent monitorizat non-stop de o echipă de medici, a declarat persoana familiarizată cu operația. Starea ayatolahului a fost considerată critică săptămâna trecută, dar s-a îmbunătățit, iar în prezent se odihnește, a precizat persoana respectivă. Medicii îl monitorizează non-stop și rămân îngrijorați de faptul că este încă prea slăbit pentru a sta chiar și în pat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Vasile Dîncu, întâlnire cu preşedintele adjunct al Radei Supreme din Ucraina. Ce au discutat cei doi oficiali

Redacția

DigiSport: O femeie arbitru, lovită în plin de un boxer de categorie supergrea! Ce a urmat a surprins pe toată lumea

Redacția

Cîţu: „Măsurile luate de ultimele guverne liberale au permis să avem resurse pentru facturile românilor, pentru pensii şi salarii”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site