NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cine e Lynne Tracy, noul ambasador american la Moscova

Casa Albă a anunţat-o marţi pe Lynne Tracy ca fiind candidata preşedintelui Joe Biden pentru funcţia de ambasador al SUA în Rusia, transmite CNN, citat de News.ro. Administraţia Biden speră să o instaleze rapid pe Tracy pentru a-l înlocui pe John Sullivan, care a demisionat la începutul acestei luni din cauza problemelor personale.

Tracy, care vorbeşte limba rusă şi a fost diplomatul numărul 2 la Moscova din 2014 în 2017, ar fi prima femeie care ar ocupa această funcţie. Ea este ambasador în Armenia din 2019.

Fostul ambasador John Sullivan nu a fost prezent în Rusia în cea mai mare parte a verii, deoarece a fost în SUA alături de soţia sa, care a fost grav bolnavă şi a murit săptămâna trecută.

Numirea lui Tracy va marca o revizuire completă a conducerii ambasadei de la Moscova.

Advertisements
  

Citește și…

Advertisements

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada aleg

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Parlamentul a adoptat legea care elimină „dosarul cu şină”. Stroe: „Statul nu mai are voie să ceară un document pe care cetăţeanul i l-a furnizat deja”

Redacția

Renault și Rusia, o relație foarte complicată – De ce constructorul auto este tăcut și de ce rămâne ”captiv” unei înțelegeri parafate cu Putin

Redacția

Armata vrea să fie pregătită în cazul unui atac chimic. Ce achiziții face Ministerul Apărării

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site