RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Cinci pesediști locali s-au îngrămădit să îi ureze „La mulți ani!” lui Gheorghe Nichita. Vezi aici care sunt aceștia

Gheorghe Nichita, primarul Iașului și președintele PSD pe județ, a împlinit sâmbătă, 15 septembrie, vârsta de 56 de ani. Acesta și-a aniversat ziua de naștere cu greii partidului de la nivel național, întruniți în Deltă pentru a negocia cu celelalte partide politice cum se va împărți ciolanul la parlamentare. Din această cauză Nichita și-a aniversat ziua de naștere luni, 17 septembrie. 

După cum era de așteptat, de la eveniment nu puteau lipsi pesediștii locali. Delegația a numărat cinci persoane, după cum ne-au spus sursele noastre. Deși superiorul său de la județ tocmai i-a făcut cadou o nouă nominalizare în colegiul al treilea, senatorul Florin Constantinescu, șeful pesediștilor pășcăneni, a lipsit din corul urătorilor. Acesta a plecat de ieri dimineață la București la lucrările Senatului.

În acest condiții în fruntea delegației a stat chiar primarul Dumitru Pantazi, flancat îndeaproape de consilierul județean Dinu Apăvăloaie. Nu puteau lipsi Gică Zanet ori Neculai Rățoi. Printre invitați s-a numărat și consilierul Bogdan Alexa. Rățoi a plecat repede de la petrecerea ce a început la orele 16.00. El s-a îmbarcat în avionul de București, astfel încât să poată fi prezent astăzi la ședința Camerei Deputaților.

  

Nu au lipsit de le petrecere nici primarii pe care PSD îi are în zonă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Senatorul Sorin Lazăr solicită Guvernului asfalt, apă și canalizare în județ

Redacția

TNL Pașcani are un nou președinte. Iată cine este și ce planuri are!

Teona Gherasim

Interviu cu deputata Cosette Chichirău: „Niciun coleg din Iași nu mi-a luat apărarea”

Redacția
Încarcă...