NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Cinci pesediști locali s-au îngrămădit să îi ureze „La mulți ani!” lui Gheorghe Nichita. Vezi aici care sunt aceștia

Gheorghe Nichita, primarul Iașului și președintele PSD pe județ, a împlinit sâmbătă, 15 septembrie, vârsta de 56 de ani. Acesta și-a aniversat ziua de naștere cu greii partidului de la nivel național, întruniți în Deltă pentru a negocia cu celelalte partide politice cum se va împărți ciolanul la parlamentare. Din această cauză Nichita și-a aniversat ziua de naștere luni, 17 septembrie. 

După cum era de așteptat, de la eveniment nu puteau lipsi pesediștii locali. Delegația a numărat cinci persoane, după cum ne-au spus sursele noastre. Deși superiorul său de la județ tocmai i-a făcut cadou o nouă nominalizare în colegiul al treilea, senatorul Florin Constantinescu, șeful pesediștilor pășcăneni, a lipsit din corul urătorilor. Acesta a plecat de ieri dimineață la București la lucrările Senatului.

În acest condiții în fruntea delegației a stat chiar primarul Dumitru Pantazi, flancat îndeaproape de consilierul județean Dinu Apăvăloaie. Nu puteau lipsi Gică Zanet ori Neculai Rățoi. Printre invitați s-a numărat și consilierul Bogdan Alexa. Rățoi a plecat repede de la petrecerea ce a început la orele 16.00. El s-a îmbarcat în avionul de București, astfel încât să poată fi prezent astăzi la ședința Camerei Deputaților.

Advertisements
  

Nu au lipsit de le petrecere nici primarii pe care PSD îi are în zonă.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Proiect de eliminare a votului secret în Parlament: Să nu ne mai ascundem, aleșii trebuie să dea socoteală votanților

Redacția

Vasile Sandu, fostul șef PDL Pașcani, și-a depus adeziunea la PSD

Redacția

George Simion, huiduit la Liceul „Gheorghe Lazăr” din București la începerea anului școlar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site