RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Champions League: Maccabi Haifa vs Hamrun Spartans – O simplă formalitate

Maccabi Haifa – Hamrun Spartans, meci contând pentru manşa a doua a primului tur preliminar din Liga Campionilor, este programat, marţi, 18 iulie, de la ora 20:00, pe Sammy Ofer Stadium.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Maccabi Haifa este ca şi calificată după victoria categorică din prima manşă, obţinută pe terenul lui Hamrun Spartans, scor 4-0 (Pierrot 41,57, Dean David 45+3, Anan Khailaili 79), urmând să o întâlnească în turul al doilea preliminar al competiţiei pe câştigătoarea “dublei” dintre Sheriff Tiraspol şi Farul Constanţa (0-1 în tur).

  

Înaintea meciului din Malta, Maccabi Haifa a disputat trei amicale, 3-0 cu U Cluj, 1-2 cu Slavia Praga şi 0-1 cu St. Polten, toate în cadrul unui stagiu de pregătire efectuat în Austria (campionatul intern începe pe 26 august, dar pe 22 iulie este programat meciul din supercupă, cu Beitar Ierusalim).

Maccabi Haifa, campioană pentru a treia oară consecutiv în Israel, are un lot evaluat de site-urile de specialitate la 23,6 milioane de euro, iar cel mai bine cotat fotbalist este Dia Saba (3,5 milioane de euro).

Antrenorul echipei este Messay Dego, promovat de la tineret după plecarea lui Barak Bakhar la Steaua Roşie Belgrad.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

SURSE Ciucă, viitor vicepremier și ministru al Transporturilor, o altă variantă discutată de liberali pentru rotativă/ PSD și PNL au ședințe decisive pentru viitoarele negocieri

Redacția

Însărcinată și fără meci jucat de aproape un an, Naomi Osaka câștigă o avere în 2023

Redacția

Ciolacu: „Ar fi total neserios să venim cu alte modificări la Codul Fiscal”. Ce spune despre pensiile speciale

Redacția
Încarcă...