NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cetățenii reclamă! Iluminatul nu funcționează pe Grădiniței spre Kaufland! „Cetățenii orașului Pașcani sunt în siguranță! Nu-i vede nimeni … nimeni!”

 

Mioara Petrescu, o pășcăneancă care semnalează în dese rânduri problemele pe care cetățenii municipiului le întâmpină pe străzi, a publicat ieri un text ironic la adresa mai marilor urbei. Subiectul abordat este unul de interes public: lipsa iluminatului pe unele străzi ale Pașcaniului.

 

 Făcând legătură între începerea anului școlar și ora la care elevii ce învață după-amiază ies de la școală, Mioara Petrescu arată în mesajul său că întunericul de pe strada Grădiniție ar putea fi un pericol pentru aceștia.

 „La Pașcani este liniște și întuneric . A început școala . Elevii care învață dupamiaza ies de la cursuri după ora 19 . Cei care locuiesc pe strada Grădiniței se vor deplasa prin bezna nopții spre casa . Vor fi în siguranță . Întunericul îi va proteja ! De 2 luni pe strada Grădiniței începând cu clădirea Constructorul până la sensul giratoriu spre Aerodrom este bezna . Nu funcționează nici un bec”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

 Ironia pășcănencei a continuat și cu privire la un stâlp dărâmat în apropierea magazinului LIDL și lăsat pe domeniul public mai bine de o lună de zile.

 „Tot de la Constructorul spre Kaufland nu este lumina de la nici un stâlp .In dreptul magazinului Lidl este un stâlp dărâmat cu cabluri care atârnă periculos de peste o lună de zile .Cetățenii orașului Pașcani sunt în siguranță ! Nu-i vede nimeni ….nimeni !” , a concis Mioara Petrescu.

 Postarea a devenit în scurt timp virală, fiind apreciată de peste 260 de persoane, având 50 de comentari, în marea lor majoritate negative la administrația condusă de primarul Dumitru Pantazi.

 „Un oras mizerabil, intunecat si trist…marca psd.”

 „Aceeași situație și pe strada Moldovei de la Reflex pana la Bolobiță beznă fraților nu se vede nimic jaleeee !!”

 „Asteapta sa se intample vreo nenorocire si dupa sa mai faca ceva . Asa sunt obisnuiti …”

 „Dezastru …. jalnic”

 „Locuim în satul Pașcani ”

 „Primar indiferent la situația orașului cum este actualul nu cred ca a avut Pascaniul vreodată”

 „Imaginea aceasta reprezintă munca Psd.ului depusă în ani de guvernare ,,ciumelor grase,, a.ti distrus tot orașul, furt cât de mult si investițiii 0”

 „Votati pantaz”.

  Am încercat să aflăm opinia reprezentanților Primăriei Pașcani pe acest subiect. Reprezentanții Biroului de Presă și viceprimarul Gabriela Nedelcu nu au răspuns apelurilor telefonice.

 

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Liberalii pășcăneni vor loc eligibil pentru Camera Deputaților la alegerile din decembrie

Marius Parteni

Reevaluare până intră cine trebuie: Primăria continuă selecția de recrutare începută pe ascuns

Marius Parteni

Tătăruși: De Florii, atelier de creații și competiții sportive

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site