NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Festivitate de deschidere a noului an școlar la Heleșteni și Stolniceni Prăjescu

Atmosferă de sărbătoare în prima zi de școală, la două unități de învățământ din zona Pașcani. Sute de elevi au luat parte la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

La Şcoala Gimnazială Heleșteni a avut loc o deschidere festivă unde, alături de primarul Constantin Hîra, a participat o echipă a Inspectoratului școlar Județean Iași, reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, președintele Consiliului Județean Iași. Oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare, și răsplătiți cu un spectacol de muzică populară susținut de membrii Ansamblului Folcloric ”Trei Generații”, din localitate.

Și în comuna Stolniceni prăjescu prima zi de școală a fost marcată de elevi, părinți și profesori care au participat la ceremonia de deschidere a noului an școlar. Unii dintre ei au păşit pentru prima dată în clasă, intrând astfel în universul cunoașterii. Pentru câteva ore, curtea unităților de învățământ s-a umplut de zumzetul elevilor.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Încă două blocuri debranșate la Pașcani. M1 și P4, fără apă din această după-amiază

Ema Roman

Daniel Constantin vine mâine la Pașcani

Marius Parteni

Spitalul CF Paşcani a rămas fără anestezist. Până la organizarea unui concurs se vor efectua doar intervenţii chirurgicale cu anestezie locală

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site