NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Festivitate de deschidere a noului an școlar la Heleșteni și Stolniceni Prăjescu

Atmosferă de sărbătoare în prima zi de școală, la două unități de învățământ din zona Pașcani. Sute de elevi au luat parte la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

La Şcoala Gimnazială Heleșteni a avut loc o deschidere festivă unde, alături de primarul Constantin Hîra, a participat o echipă a Inspectoratului școlar Județean Iași, reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, președintele Consiliului Județean Iași. Oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare, și răsplătiți cu un spectacol de muzică populară susținut de membrii Ansamblului Folcloric ”Trei Generații”, din localitate.

Și în comuna Stolniceni prăjescu prima zi de școală a fost marcată de elevi, părinți și profesori care au participat la ceremonia de deschidere a noului an școlar. Unii dintre ei au păşit pentru prima dată în clasă, intrând astfel în universul cunoașterii. Pentru câteva ore, curtea unităților de învățământ s-a umplut de zumzetul elevilor.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Costică Pânzaru a obținut calificativul FB pentru activitatea managerială din 2012

Marius Parteni

Eco Salubritate și Prest Serv Apa bune de plată! Zuzan a câștigat procesele, iar cele două societăți ale Consiliului Local trebuie să-i plătească sume consistente de bani!

Răzvan Grecu

Autorităţile încearcă să acopere craterul din panta Republicii

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site