RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii PSD încearcă să atragă alți aleși să voteze pro ApaVital

Nu doar primarul Pașcaniului este în căutare de consilieri care să voteze proiectele pro ApaVital. Și aleșii din PSD fac tatonări pentru a ajunge la numărul de 13 necesar adoptării hotărârii.

La finalul discuțiilor de astăzi, doi pesediști, Vasile Bălău și Gabriela Nedelcu, l-au abordat pe Dorin Nechifor. Cei din PSD i-au spus: “Dumneavostră sunteți un om echilibrat. Hai să o rezolvăm cumva cu colegii dumneavostră”.

Dorin Nechifor le-a transmis că el își menține poziția, dar nu știe cum va proceda Diana Acsinte. Eu îmi mențin poziția. Domna Acsinte, știți cum e”, le-a spus Nechifor.

  

Săptămâna trecută, administratorul public Gică Zanet și primarul Dumitru Pantazi au încercat să îl determine pe consilierul Vasile Anton să voteze pro ApaVital, dar acesta le-a transmis că își menține poziția.

Menționăm faptul că la ședința de astăzi, consilierul liberal a susținut că sunt trei variante pe care Consiliul Local le are pentru a rezolva criza apei. Prima este aceea să fie delegată către ARSACIS și stația de epurare, a doua ca ARSACIS să rămână cu sistemul de alimentare cu apă iar PSA să preia canalizarea și epurare, iar a treia să fie organizată cât mai rapid licitația pentru atribuirea acestui serviciu. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Expertiza tehnică, care cere restricții de circulație pe pasajul de pe strada Grădiniței, a fost ascunsă de funcționarii publici, față de primarul Pașcaniului

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani a încheiat negocierile cu moștenitorii Brătianu pentru Palatul Cantacuzinilor

Răzvan Grecu

Lista proiectelor cu finanțare nerambursabilă acordată de Primăria Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...