NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Centrul de Judetean de Comunicare, constituit pentru alegerile locale

Pentru o informare corecta a activitatilor structurilor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) in perioada electorala, la Iasi a fost deschis un centru de comunicare.

 

„In scopul asigurarii unei informari corecte si echidistante a mass-mediei si a cetatenilor in perioada premergatoare si pe timpul desfasurarii alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale, cu privire la activitatile structurilor MAI din judesul Iasi, a fost constituit Centrul Judetean de Comunicare. Prin acest centru se vor comunica date si informatii, ori de cate ori situatia va impune, legat de activitatile structurilor MAI din judet, desfasurate potrivit competentelor legale, pentru a se asigura desfasurarea in conditii de legalitate a procesului electoral”, a declarat comisarul Madalin Taranu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Iasi, care a fost desemnat voce unica in cadrul acestui centru. Vor vor mai face parte reprezentanti ai Politiei de Frontiera, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Judetean de Jandarmi, dar si un reprezentat al Prefecturii Iasi.

  

 

sursa www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

Hoțul care a băgat spaima în austrieci va fi extrădat în România! Judecătorii ieșeni au dispus aducerea în țară a individului

Redacția

Intrare gratuită ASTĂZI la Palatul Culturii. Evenimente de neratat de Ziua Unirii

Redacția

Universitatea „Cuza” din Iași se implică pentru elevii aflați în situații de risc

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site