NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cazul copiilor din Arges – Un copil de 11 luni din Câmpulung, cu suspiciune de sindrom hemolitic-uremic, adus la Spitalul Marie Curie

Un copil de 11 luni, din Câmpulung (Argeş) cu suspiciune de sindrom hemolitic-uremic va fi adus, joi, la Spitalul Marie Curie din Bucureşti, au spus reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

 

“Este vorba despre un copil din Câmpulung care urmează să ajungă la Spitalul Marie Curie din Capitală. A plecat de acolo cu suspiciune de sindrom hemolitic-uremic”, a spus, pentru MEDIAFAX, Oana Grigore, reprezentant al Ministerului Sănătăţii.

 

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a cerut demisia conducerii Spitalului de Pediatrie din Piteşti, după ce un copil de un an şi patru luni a fost plimbat între spitale cu infecţie digestivă gravă, deşi medicii din Piteşti ştiau de situaţia lui încă din data de 13 februarie. Managerul Spitalului de Pediatrie din Piteşti, Vasile Stan, a declarat joi pentru corespondentul MEDIAFAX că nu are de gând să-şi dea demisia din funcţie .

Sursa: mediafax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Trucuri pentru a circula în siguranţă pe timp de iarnă. Ce trebuie să verificaţi înainte de a pleca la drum

Redacția

Bărbat încătușat pe Autostrada Timișoara-Lugoj, după o urmărire ca în filme

Redacția

Analiza pieţei. Cât de mult au scăzut preţurile alimentelor după reducerea TVA la 1 iunie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site