NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Loteria bonurilor fiscale. Câte extrageri vor avea loc în 2016 şi ce sumă de bani a fost pusă la bătaie


Ministerul Finanțelor Publice vrea să organizeze în acest an 14 extrageri în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, fondul de premiere fiind de 14 milioane de lei, se arată într-un proiect de ordin publicat pe site-ul instituției.

 

Prin proiectul de Ordin se repartizează fondul de premiere pentru extragerile lunare ale Loteriei bonurilor fiscale aferente anului 2016, la nivelul sumei de 1.000.000 lei pentru fiecare extragere, acesta urmând a fi majorat cu sumele necesare rotunjirii valorii câștigului aferent unui bon fiscal, în condițiile legii.

De asemenea, proiectul de Ordin prevede organizarea unor extrageri ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale în data de 15 mai 2016, intervalul calendaristic în care sunt emise bonurile fiscale care pot participa la extragere fiind 1 februarie — 29 aprilie 2016, respectiv în data de 25 decembrie 2016, intervalul calendaristic în care sunt emise bonurile fiscale care pot participa la extragere fiind 1 mai — 9 decembrie 2016″, se arată în referatul de aprobare a ordinului.

Citiți articolul integral pe RomaniaTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Pierdut certificat constatator SC Complex Iosub SRL

Redacția

Părintele Ilarion Argatu, despre cum sunt pedepsiţi desfrânaţii în Iad: „Şerpii le muşcau de piept, iar gângăniile, de părţile ruşinoase“

Redacția

Adevăratele motive ale luptei surde între creştini şi musulmani. De ce se omoară de sute de ani aderenţii celor două religii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site